Gå til hoved-indhold
12. februar 2021 - kl. 14.02

Blog: Hatten af for de alle gode forældre derude

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Betina Munk

Betina Munk blogger på Kanal Frederikshavn: Da jeg for snart syv år siden blev mor, ville jeg ønske, at der havde fulgt en manual med.

Jeg havde ingen ældre at spørge til råds og måtte lære alt hen ad vejen.

Min søn har faktisk kun én bedsteforælder, og hun er fantastisk. Der er rift om hende, for hun har hele tre børnebørn og fire bonusbørnebørn.

Nu her når min søn snart bliver syv år, og hvor jeg de sidste fire år "kun" har været mor syv dage ad gangen, tænker jeg: Hatten af for fuldtidsforældre.

Jeg ville personligt ikke være i stand til at være mor på fuld tid, for sagen er den, at DET ER hårdt. Virkelig hårdt.

Så dette indslag handler bare helt enkelt om at anerkende alle de gode forældre derude, der er "på" hver eneste dag. Jeg ønsker jer alt det bedste og håber, at I både har bedsteforældre, onkler, tanter og så videre til at give et nap, når en friaften er tiltrængt.

Helt ærligt, så tror jeg ikke, at der skulle have været avlet videre på mine gener, og jeg har utrolig dårlig samvittighed over, at jeg har givet min søn nogle af de samme udfordringer helbredsmæssigt som mig.

Men når det er sagt, så kunne jeg ikke forestille mig et liv uden min søn. Han er en fantastisk dreng med alle de bedste sider fra både mor og far. Vi er meget stolte.

Vil du forkæle dig selv eller nogen, du har kær, så får du her opskriften på min udgave af fastelavnsboller, glutenfrie selvfølgelig.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...