Gå til hoved-indhold
12. september 2022 - kl. 16.09

FfI Håndbold har flere hold med i divisionerne

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    FfI's U15-piger har kvalificeret sig til 1. division.
Af: Kanal Frederikshavn

FfI Håndbold bliver i den kommende sæson godt repræsenteret i ungdomsdivisionerne.

Klubbens U15-piger skal forsøge at begå sig i 1. division.

- Holdet har udviklet sig markant i hele opstartsperioden og har gennem efterhånden mange træningskampe vist sig rigtig stærke og stabile. Det bliver spændende at følge dem gennem sæsonen, siger formand Claus Fonseca.

Efter et par tætte kampe mod Stidsholt IF og Tornby IF kvalificerede U17-pigerme sig i weekenden til 2. division.

- Det er efterhånden et par år siden, vi senest havde et U17-hold på pigesiden. Vi er derfor rigtig stolte af, at vi har fået vendt den negative udvikling og håber på, at de mange unge dygtige spillere kan være med til at sætte et positivt præg på vores seniorhåndbold i fremtiden, udtaler FfI-formanden.

På drengesiden er FfI også med i divisionsrækkerne. Her er det via et samarbejde med Vrå og Hjørring om et U19-projekt, der hører til Elitesport Vendsyssel. Både før og efter jul er der mulighed for at se drengene spille i Idrætshallen sammen med resten af FfI’s hold, når der er hjemmestævne.

- Foruden de nævnte divisionshold har vi en lang række af børne- og ungdomshold, som vidner om stor sportslig bredde. Vil man gerne vide mere, er det muligt at finde oplysninger om trænere, træningstider mede mere på vores nye hjemmeside ffi.dk, oplyser Claus Fonseca.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...