Gå til hoved-indhold
14. juni 2024 - kl. 00.06

Frederikshavn har fået en ny psykoterapeut

  • 1 af 2
    Psykolog Lise Iris Bak (t.v.) og psykoterapeut Louise Wulff Bregnhøj.
  • 2 af 2
    Psykoterapeut Louise Wulff Bregnhøj (t.v.) og psykolog Lise Iris Bak.
Af: Michael Frederiksen

Louise Wulff Bregnhøj har åbnet egen klinik ved navn Louise Wulff Psykoterapi. Hun er tilknyttet psykologklinikken Lise Bak i Munkegade 8 i Frederikshavn. Louise Wulff Bregnhøj tilbyder psykoterapi i rolige omgivelser, hvor nærvær, tryghed og respekt er i centrum. 

- Når du kommer til samtale hos mig, gør jeg meget ud af at skabe et trygt rum, hvor du kan være i centrum. For mig er det vigtigt at møde dig, lige der, hvor du er, siger Louise Wulff Bregnhøj.

Forud for uddannelsen til psykoterapeut har hun været sygeplejerske i 15 år, hvor hun har videreuddannet sig til både akut- og intensivsygeplejerske. I samme periode har hun udover sit virke med de sygeplejefaglige opgaver også haft både individuelle og gruppesamtaler med patienter og pårørende i krisesituationer. Det seneste halve år har hun arbejdet som smertesygeplejerske i en kombineret stilling som både sygeplejerske og psykoterapeut.

Louise Wulff Bregnhøj tilbyder samtaleterapi indenfor flere områder, og hendes uddannelse til psykoterapeut bygger på forskning og anerkendte teorier.

- Psykoterapien faciliterer et sikkert rum, hvor du kan lægge dine følelser og tanker frem til refleksion. Når du kommer til samtale hos mig, vil jeg tage udgangspunkt i det problem, du kommer med. Samtalen vil give dig mulighed for at mærke de følelser, du har lige nu og give dem den nødvendige opmærksomhed. Med afsæt i de tanker og følelser, som opstår, kan du ledes til selv at tage beslutninger og ansvar for forandringer i dit liv, forklarer Louise Wulff Bregnhøj

Louise Wulff Psykoterapi har en begrænset åbningstid, da hun også passer sit spændende job som smertesygeplejerske og psykoterapeut i Aalborg. Hun ønsker på længere sigt at åbne op for flere tider.

Lise Iris Bak er autoriseret psykolog og krisepsykolog med ydernummer i Frederikshavn.

- Idéen med et samarbejde med Louise blev skabt på baggrund af et mangeårigt kendskab gennem supervisioner, der vedrørte Louises tidligere job, siger Lise Iris Bak, der var med til at opfordre Louise Wulff Bregnhøj til at uddanne sig til terapeut.

Der har i mange år været et anstrengt forhold mellem mange psykologer og psykoterapeuter.

- Det er blandt andet, fordi psykoterapeuttitlen ikke er beskyttet, og der er mange såkaldte psykoterapeuter uden den fornødne uddannelse og indsigt. Det kan være svært at gennemskue, hvilke psykoterapeuter, der faktisk har en flerårig, seriøs uddannelse bag sig. Det er en skam, for jeg oplever kun fordele ved at samarbejde og sparre med Louise, ligesom Louise ligeledes også kun oplever glæde og fordele ved samarbejdet, påpeger Lise Iris Bak.

De ønsker begge, trods faglige forskelligheder, det samme. Nemlig at stille sig til rådighed, understøtte en god udvikling og møde klienterne med høj grad af etik og empati.

Begge har egne hjemmesider med gode og gennemsigtige beskrivelser af deres virke:
www.Louisewulff.dk
www.Lisebak.dk

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...