Gå til hoved-indhold
Sponsoreret indhold
25. januar 2023 - kl. 10.01

Går du og drømmer om nye, brugte møbler?

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: SPONSORERET INDHOLD

Selvom vi bor i et lille land, kan afstand alligevel stadig sætte en stopper for, at man får gjort eller anskaffet nogle ting, som man går og drømmer om. Alle har hver sin hverdag i hver sit område, og det behøver man ikke udfordre, medmindre det er planen.

Artiklen er sponsoreret af Fragtopgaver.dk

Vi kender alle postvæsenet, og pakker bliver der ikke mindre af. Men drømmer du om en stor, vintage sofa fra Fyn eller en barnevogn, som ikke kan klappes sammen, og som befinder sig i Sønderjylland, så kan det tage lang tid at samle tid og overskud til. Men der findes en anden løsning, som du kan læse mere om her.

Kurerkørsel over hele landet
Før i tiden fungerede kurerkørsel således, at man skulle vente på et tilbud, der passede til godsets placering, før man kunne få dato og pris. Men i dag er det faktisk muligt at beregne en pris og få mulige tilbud for afhentning og levering med det samme- læs mere om kurerkørsel her.

Der kører mange fragtbiler rundt i landet, og der er helt sikkert plads til en sofa eller anden større genstand, som kan blive bragt hjem til dig i Nordjylland. De kører over hele landet, og bestillingen foregår via sælger, som skal afsende og derfor vælge, hvilken type vogn, der kræves.

Bæredygtigt og økonomisk
Kurerkørsel er en god og bæredygtig metode, der sikrer at velholdte genstande cirkulerer og bringer ny glæde i et nyt hjem. Det er med til at gøre genbrugshandler mulige og lettere, hvis man kender til det. Mange sidder helt sikkert og tror, at de er nødt til at køre efter det store, smukke jalousiskab eller den velholdte cykel. Men hvad man ellers kan komme til at betale i benzin og tid, kan gå til at betale transporten, og det er næsten sikkert, at det godt kan betale sig.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...