Gå til hoved-indhold
23. marts 2023 - kl. 13.03

Informationsmøde for nye golfspillere på onsdag

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Selv om årets første forårsmåned driller med sne og regn, står golfsæsonen for døren. Onsdag 29. marts holder Frederikshavn Golfklub informationsmøde for nye golfspillere.

- Mødet er uforpligtende. Alle er velkomne til at høre mere om vores fantastiske sport, siger Phillip Søby Larsen, der er professionel træner i Frederikshavn Golfklub.

I 2022 havde klubben over 40 nye spillere igennem systemet. De fleste gik på et begynderhold, mens andre tog et lynkursus. Først mulighed for opstart i 2023 er i april, og derfor er der opstartsmøde for alle interesserede onsdag 29. marts kl. 17.00 i klubhuset.

- Vi sætter en ære i, at nye golfere skal føle sig velkomne og få en god start i golfens verden. Vi ved godt, at de mange regler og mærkelige udtryk kan være overvældende for nye spillere, men gør alt for at tage godt imod nye spillere, lover Phillip Søby Larsen.

Frederikshavn Golfklub var sidste år vært for en Challenge Tour-afdeling, som er det næsthøjeste niveau for professionelle spillere i Europa. I den forbindelse fremstod banen flottere end nogensinde.

- Vi kan glæde os over, at greens aldrig har stået flottere, end de gør nu. Det betyder, at vores nye medlemmer, eksisterende medlemmer og gæstespillere kan glæde sig til at spille på en bane i topform, fortæller Phillip Søby Larsen.

Frederikshavn Golfklub har forskellige startpakker. Startpakke 1 er den mest populære. Den koster 2.695 kroner og indeholder følgende:

  • Holdtræning tilpasset dig og dit talent
  • Deltagelse i begynderdage tirsdag og søndag
  • Online regelprøve samt regelundervisning
  • Kontingent for hele 2023

Når træningen er gennemført, og du har bestået regelprøverne samt fået banetilladelse af begynderudvalget, må du spille på 18-hulsbanen ifølge med en erfaren spiller.

Har du spørgsmål kan golfklubben kontaktes på telefon 98 43 55 88 eller mail kontakt@fhgk.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...