Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.06.2020 | Af: Marcus Linkhorst

Laustsen ny formand for Beskæftigelsesudvalget

Efter omrokeringer i Socialdemokratiets folketingsgruppes ordførerposter er Bjarne Laustsen ny formand for Beskæftigelsesudvalget i Folketinget.

 

Bjarne Laustsen har fået ny tjans i Folketinget. Han er nemlig ikke længere forsvarsordfører for partiet. Det skriver Ritzau.

Men det er ikke en uvant post for Bjarne Laustsen, der har haft posten før. Posten består blandt andet i at tale med forskellige organisationer.

- Den består i at lede møderne (i Beskæftigelsesudvalget) og så er det en udadvendt post, hvor man snakker med forskellige organisationer. Det er en post, jeg har haft før i flere omgange op gennem 90’erne, siger Bjarne Laustsen til Kanal Frederikshavn.

Modellen for Socialdemokratiets store valgløfte - tidlig pension til nedslidte - bliver fremlagt i efteråret, og her håber Bjarne Laustsen også at kunne spille en rolle.

- Det vil jeg da håbe, fordi det bliver nogle intense forhandlinger, og så håber jeg, jeg får nogle gode møder omkring det.

Han fortæller også, at han selv har valgt at droppe posten som forsvarsordfører og blive formand for Beskæftigelsesudvalget.

- Det er fint. Jeg har valgt det til og det andet (forsvarsordfører, red.) fra. Sådan er det. Det er jo også spændende at ryste posen og se, hvad der sker der.

Jan Johansen, der var tidligere kulturordfører, overtager Bjarne Laustsens post som forsvarsordfører.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Carsten Thomasen

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close