Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.02.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Nomineret til Årets Tagmaler fem år i træk

Det er en stolt og glad Kim Bollerup, der har modtaget nyheden om, at Tagmaler Kim Bollerup ApS er udråbt som finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® i kategorien Årets Tagmaler. 

 

Vinderne af den eftertragtede pris findes 2. og 3. april 2020 i Cirkusbygningen i København.

- Vi knokler hver dag for at yde en god service, så vi er naturligvis stolte og meget beærede over den anerkendelse, som ligger i finalepladsen, siger Kim Bollerup.

Tagmaler Kim Bollerup ligger på Frederikshavnsvej mellem Frederikshavn og Sindal.

Håndværksfirmaer, fordelt på 24 forskellige fagkategorier, har opnået at blive udråbt som finalist baseret på de kundeanmeldelser, de har modtaget på landets største anmeldelsesside for håndværkere www.anmeld-haandvaerker.dk. Virksomheden er blandt landets bedst anmeldte håndværkere og deltager i kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020.

- Hver dag kæmper vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi er naturligvis glade for og stolte af den anerkendelse en finaleplads til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020 giver, fortæller Kim Bollerup som står i spidsen for Tagmaler Kim Bollerup ApS

Det går fremad for håndværkerne
De tusindvis af håndværksfirmaer, som er anvender www.anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, oplyser Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020:

- Det er nu niende år vi holder awardshowet. 2020 har vist sig at være endnu et rekordår. Feltet har aldrig været større. Siden sidste år har vi afviklet awardshowet over to dage. Og i 2020 med en stor fremgang i antallet af finalister. Den samlede karakterskala ligger forsat høj på 4,75 ud af 5.0, siger Peter Birkelund og fortsætter:

- Vi har de seneste år set en klar stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. I dag er der fuld fokus på kundeservicen, og det skaber mange tusinde gode byggeoplevelser hos danske boligejere.

Ser frem til den store aften
Kim Bollerup fra Tagmaler Kim Bollerup ApS fortæller om firmaets forventninger:

- Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets Tagmaler. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud.

Adam Duvå Hall, kendt fra blandt andet TV2-programmet Go’ morgen Danmark, vil føre 2.000 håndværkere gennem aftenerne.

Det er femte år i træk, at Tagmaler Kim Bollerup ApS er nomineret. Han vandt prisen i 2017. 

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close