Gå til hoved-indhold
09. februar 2024 - kl. 08.02

Nu kan alle nyde morgenmaden på idylliske Hotel Aahøj i Sæby

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Hver morgen året rundt er det nu muligt at nyde morgenmaden på idylliske Hotel Aahøj i hjertet af Sæby, selvom du ikke er overnattende gæst på hotellet. Hotellet åbner sin morgenbuffet for lokale gæster, så du støtte op om og få en bid af Hotel Aahøj.

- Vores morgenbord vil jeg kalde Sæbys bedste morgenbord. Det indeholder blandt andet mormors friskbagte boller, sprøde lune croissants, rugbrød med knasende lækker skorpe, vores egne hjemmelavede marmelader, blødkogte æg, økologisk ymer toppet med hjemmelavet müsli, honning, sæsonens bær samt lokale specialiteter med blandt andet oste fra Ostefruen og pålæg fra Slagter Tranholm. Hver morgen byder således på det bedste fra de lokale og selvfølgelig tilpasset sæsonens fineste – med vægt på kvalitet og små overraskelser, fortæller Kamilla Vinter Hoffmann fra Hotel Aahøj.

Der er begrænset antal pladser, og morgenmaden skal bookes senest aftenen før. Send en mail eller ring på telefon 21754192.

- Det skyldes blandt andet, at vores brød er hjemmebagt, og vi bager hver dag, siger Kamilla Vinter Hoffmann.

Prisen for morgenbord på Hotel Aahøj er 175 kroner og for børn under 12 år 85 kroner. Der er kaffe, te og koldpresset most inkluderet i prisen. Der er mulighed for tilkøb af Sæby Bjesk, ingefær-shots samt diverse barista-kaffe.

Det er muligt at booke bord til enten kl. 9.30 eller kl. 10.00.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...