Gå til hoved-indhold
21. november 2023 - kl. 00.11

Nytårsophold med lækker mad, gode vine, drinks og dansemusik

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Har du lyst til at komme ind i det nye år på festligste vis, få serveret maden og slippe for oprydning og sætte dig til et veldækket morgenbord 1. januar? Så har Aalbæk Badehotel løsningen for dig.

- Vi har gennem rigtig mange år afholdt nytårsaften med lækker mad, gode vine, drinks og god dansemusik, og den tradition holder vi selvfølgelig i hævd igen i år, hvor vi tilbyder et hyggeligt nytårsophold med overnatning, fortæller Ulla Mosich fra Aalbæk Badehotel og fortsætter:

- Mange af vores gæster kommer igen år efter år, men der er altid plads til nye ansigter. Så vi glæder os til at byde velkommen til en festlig og hyggelig afslutning på 2023.

Man kan læse mere om nytårsopholdet her.

Aalbæk Badehotels populære juleaftensophold er udsolgt for længst, men hotellet kan tilbyde at lave juleanden eller måske julefrokosten. Se nærmere her.

- Selv om vi er i den mørke tid lige nu, er der gang i tingene. Alle weekends frem til og med 10. december er der Ålbæk Handels- og Håndværkerforenings hyggelige julemarked i hotellets gamle have. Der er mange spændende ting at se og købe, og der bydes også på hyggelig underholdning, siger Ulla Mosich.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...