Gå til hoved-indhold
18. juni 2024 - kl. 15.06

Palle Sørensen afslutter 44 års bankkarriere

  • 1 af 1
    Palle Sørensen har haft en lang og begivenhedsrig karriere, der begyndte i 1980 som elev i Sparekassen Nordjylland i Frederikshavn.
Af: Michael Frederiksen

Efter 44 års dedikeret arbejde i banksektoren træder Palle Sørensen tirsdag 25. juni 2024 tilbage og går på pension fra sin stilling som totalrådgiver hos Spar Nord Frederikshavn.

Palle Sørensen har haft en lang og begivenhedsrig karriere, der begyndte i 1980 som elev i Sparekassen Nordjylland i Frederikshavn.

I løbet af sin karriere har han arbejdet i flere afdelinger og haft forskellige roller. Han blev udlært i Strandby-afdelingen i 1982 og har siden arbejdet i Abildgaard-afdelingen, valuta-arbitrageafdelingen, Aalbæk-afdelingen, Finans Nord, Jyske Finans, og Leasing Fyn. Hver af disse roller har bidraget til hans dygtighed og erfaring inden for branchen og har givet ham mulighed for at skabe stærke relationer med både kolleger og kunder.

- Jeg har haft den store fornøjelse af at arbejde med mange fantastiske mennesker gennem årene. De relationer, jeg har opbygget med kolleger, kunder og samarbejdspartnere, har været uvurderlige og har gjort mit arbejde både spændende og meningsfuldt, fortæller Palle Sørensen.

I sin tid som afdelingsbestyrer i Ålbæk var Palle Sørensen også aktiv i lokalsamfundet som bestyrelsesmedlem i både Aalbæk Turistforening og Fonden Toppen af Danmark. Hans engagement og arbejde i Finans Nord, hvor han var med til at vokse virksomheden fra 5 til 125 ansatte, er et andet højdepunkt i karrieren.

Da han vendte tilbage til Frederikshavn i 2015, hvor det hele begyndte, arbejdede han som totalrådgiver i erhvervsafdelingen og hjalp mindre virksomheder med deres økonomi. Han ser tilbage på årene med Spar Nord som en tid fyldt med spændende udfordringer og mange gode oplevelser.

- Årene i Spar Nord har været fyldt med spændende udfordringer, gode oplevelser og fantastiske kolleger. Jeg har altid sat pris på den kultur og lokale tilknytning, som vi har skabt i fællesskab, fortæller Palle Sørensen.

"Palle Sørensens pensionering markerer afslutningen på en flot karriere, der har efterladt et varigt indtryk på både kolleger og kunder. Hans dedikation og engagement har gjort ham til en uvurderlig del af Spar Nord Frederikshavn, og han vil blive savnet af mange", skriver Spar Nord i en pressemeddelelse.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...