Gå til hoved-indhold
21 november. 2023

Queen Machine spiller med Danmarks Underholdningsorkester i Arena Nord

  • 1 af 1
    Foto: Flemming Ege Hauritz
Af: Michael Frederiksen

Queen Machine besøger Frederikshavn mindst to gange i 2024. I går oplyste Rock i Frederikshavn, at det populære band spiller lørdag 8. juni på Knivholt, og i dag meddeler Arena Nord, at Queen Machine fredag 22. november optræder i Arena Nord med Danmarks Underholdningsorkester.

Enorme kræfter er på spil, når musikalske værker som The Show Must Go On, Bohemian Rhapsody og We Are The Champions tages under kærlig behandling og fortolkning af Queen Machine, af flere betragtet som Europas bedste hyldest til Queen, og Danmarks Underholdningsorkester.

- I en enestående og medrivende koncertoplevelse bygger de symfonisk bro mellem Queens udødelige hits og Underholdningsorkestrets smukke harmonier og klange. Queen Machine er en kæmpe fejring af Queens spektakulære univers – fra de storladne megahits over de følelsesladede ballader, fortæller direktør Per Malmberg, Arena Nord.

Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester gæster 12 danske byer i efteråret 2024. Frederikshavn er næstsidste stop på denne truné.

Lysten til at bevæge sig langt uden for den klassiske musiks komfortzone er en integreret del af Danmarks Underholdningsorkesters DNA. Derfor samarbejder orkestret med en bred vifte af kunstnere, bands og andre aktører fra det populærmusikalske univers.

- Det bliver et musikalsk festfyrværkeri. Vi glæder os til at tilføre Queens ikoniske sange en stor symfonisk lyd. Jeg har selv haft fornøjelsen af at opleve Queen Machine og set, hvordan de med en enorm kærlighed til originalmaterialet formår at blæse publikum bagover. Det bliver en turné med et fuldt arsenal af lysshow og spektakulære kostumer, og sammen med Queen Machine giver vi danskerne en sjælden mulighed for at opleve Queens udødelige hits i symfoniske versioner, udtaler Andreas Vetö, direktør for Danmarks Underholdningsorkester.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...