Gå til hoved-indhold
14. november 2023 - kl. 00.11

Rådhuscentret i Frederikshavn holder julemarked

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Julehyggen spreder sig i Rådhuscentret på Parallelvej i Frederikshavn, hvor husets frivillige og medarbejdere slår dørene op til julemarked fredag 24. november kl. 10-15. Alle er velkomne.

På julemarkedet bliver der rigtig gode muligheder for at handle i de mange boder, som sælger keramik, strik, julekort, dekorationer og meget mere, som er fremstillet at Rådhuscentrets brugere. Herudover viser lokale, kreative folk deres eget håndværk frem i en række salgsboder, så udvalget er ekstra stort i år.

I løbet af dagen kan man opleve underholdning med gættekonkurrencer, Rådhuscentrets sanghold synger og dansere fra husets linedance- og crossdancehold giver opvisning.

Julemarkedet er en festlig dag, hvor huset emmer af liv og glade dage. Og så er det lykkes Rådhuscentret at overtale selveste julemanden til at kigge forbi til glæde for såvel små som store julehjerter.

Alle er velkomne til julemarkedet, og Rådhuscentret opfordrer til at invitere familien, naboer og venner med til nogle gode timer.

Centerrådet, som er husets brugerråd, sælger dagen igennem kager, æbleskiver, gløgg, pølser, saft og kaffe. I centerrådets boder kan alle handle, få lidt at spise og slukke tørsten.

Salget i Rådhuscentrets Café er under julemarkedet åbent for salg til seniorer på efterløn og pensionister i alle aldre – til eget forbrug.

Under julemarkedet kan man købe Rådhuscentrets skrabekalender. Overskuddet fra salg af kalenderne og julemarkedet går til nye aktiviteter i Rådhuscentret for seniorer på efterløn og pensionister i alle aldre.

Rådhuscentret er et af Frederikshavn Kommunes otte aktivitetscenter.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...