Gå til hoved-indhold
08 september. 2023

Roblons salg af hovedsæde til VMS Group er nu faldet på plads

  • 1 af 1
    VMS Group køber Roblons domicil på Nordhavnsvej 1 for 27 millioner kroner.
Af: Michael Frederiksen

Roblon A/S oplyser, at salget af virksomhedens hovedsæde i Frederikshavn nu er faldet på plads. VMS Group overtager Roblons domicil for 27 millioner kroner.

Roblon, som er børsnoteret, underskrev 23. juni en hensigtserklæring vedrørende salg af ejendommmen på Nordhavnsvej 1 i Frederikshavn for 27 millioner kroner kontant.

Salget af bygningen var blandt andet betinget af, at VMS Group kunne opnå en miljøgodkendelse. Den og andre forhold er nu på plads, og salget gennemføres således med aftalt overtagelse ultimo regnskabsåret 31. oktober 2023.

Der forventes en regnskabsmæssig fortjeneste i niveauet 17,5 millioner kroner ved salget af ejendommen, som vil blive rapporteret under "særlig poster". Salget vil dermed påvirke resultat før skat positivt.

Desuden tilføres koncernen en positiv nettolikviditet i niveauet 25-26 millioner kroner som følge af salget af bygningsdomicilet.

Ledelsens forventninger til regnskabsåret 2022/23 er uændrede. Roblon A/S kalkulerer med en omsætning på 360-380 millioner kroner. I 2021/2022 lød omsætningen på 380,9 millioner kroner.

Roblon forventer et resultat før særlige poster på mellem minus 10 og 0 millioner kroner (-3,8 millioner kroner i 2021/2022).

Ledelsen forventer omsætning og resultat realiseret i den nedre ende af de angivne intervaller som følge af den nuværende afmatning i markedet og desuden af den korte ordrehorisont. Årets forventninger er fortsat behæftet med en høj grad af usikkerhed, fremgår det af Roblons selskabsmeddelelse.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...