Gå til hoved-indhold
08. november 2023 - kl. 00.11

RUMklang går mod strømmen: Hverken Black Friday eller Black November

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

RUMklang på havnen i Sæby går mod strømmen. Tøj- og livsstilsbutikken afholder ikke Black Friday eller Black November. Derimod er fokus på at skabe gode oplevelser for kunderne ved at forkæle dem med arrangementer og events. Butikken har åbent alle ugens syv dage.

- Vi har to udsolgte aftener med jule- og adventsdekorationer, så vi opretter en aften mere. Vi kan mærke god respons fra kunderne med vores KREA-arrangementer, og vi vil generelt gerne give vores kunder gode oplevelser og inspiration ved forskellige tiltag. Vores mål er blandt andet, at vi tre-fire gange om måneden afholder liveshows. Det kan både være liveshopping, men også inspiration til borddækning eller lignende, så jeg kan kun opfordre til, at man følger os på Facebook og Instagram, fortæller Charlotte Snebang fra RUMklang.

7. december holder butikken aftenåbent til kl. 22.00, og der er også andre arrangementer i støbeskeen.

- Vi går en travl tid i møde, men det gør vi med glæde. Snart kan man nyde kaffe, gløgg og æbleskiver i cafeen, hvor der er basis for en god omgang julehygge. Vi gør ekstraordinært meget ud af vores indpakning af gaverne i denne tid, hvor vi sætter en ære i at aflevere nogle flotte gaver. Samtidig er der selvfølgelig ekstra mange gavekurve og firmagaver i den kommende tid, hvor vi pakker vin, chokolade og brugskunst ind i stor stil, siger Mette Grønhøj Jensen, som er indehaver af RUMklang.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...