Gå til hoved-indhold
14 september. 2023

Silas Rytter fra Sæby går efter U25-sejren ved Night Race

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

TCR-køreren Silas Rytter fra Sæby satser på endnu et topresultat, når TCR Denmark i weekenden kører næstsidste afdeling af mesterskabet ved Night Race på Padborg Park.

Lørdag aften kører TCR-feltet på banen og afvikler weekendens løb, mens solen går ned over den sønderjyske racerbane. Silas Rytter har allerede en del erfaring fra banen, men alligevel glæder han sig til at se den i et nyt lys:

- Jeg håber, at min erfaring med banen kan komme til min fordel, men jeg tror til gengæld, at meget kan ændre sig, når solen er ved at gå ned og mørket falder på. Det kan godt give nogle helt nye udfordringer, vurderer Silas Rytter, som sammen med Insight Racing har hentet flere topresultater i U25-mesterskabet.

I denne weekend er ambitionen at hente så mange point som overhovedet muligt til kampen om U25-titlen. Inden afgang mod Padborg Park er Silas på andenpladsen med 18 point op til den førende. Der er stadig mulighed for at vinde mesterskabet, men det vil kræve en solid indsats i årets sidste to løb:

- Jeg tror kun, det er muligt, hvis jeg går benhårdt efter at være bedste U25-kører i alle løb. Der bliver i hvert fald ikke plads til fejl eller tekniske problemer, så jeg er glad for at have drengene fra Insight Racing bag mig, siger Silas Rytter.

Lørdagens løb i TCR Denmark kan ses live på DR2 og DRTV.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...