Gå til hoved-indhold
11 september. 2023

Sportsakademiet Frederikshavn har vokseværk

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Sportsakademiet Frederikshavn, der er for elever på byens ungdomsuddannelser, er i år vokset markant.

Sportsakademiet blev etableret for godt tre år siden som en overbygning til folkeskolens Talentsportsklasser og er nu for første gang oppe på 75 tilmeldte elever. Alene på første årgang er der over 40 elever, som nu deltager i morgentræningen, og flere står og banker på for at komme med.

Det er elever fra en bred vifte af idrætsgrenene, og Sportsakademiet kan for eksempel i år konstatere, at en del floorball- og håndboldspillere er søgt ind. Det har blandt andet fået FfI Håndbold til at fremskynde planerne om også at tilbyde haltræning, hvor håndboldspillerne indtil nu har styrketrænet. Floorballspillerne fik samme mulighed sidste år.

Sportsakademiet profiterer sandsynligvis af de senere års store søgning til Talentsportsklasserne, og sportslig koordinator Brian Høj er glad for succesen:

- Vi tager hele tiden små skridt i retning af forbedringer på Sportsakademiet, og det er selvfølgelig dejligt at se, at klubberne bakker op, og de unge idrætsfolk i stort antal søger ind. I sidste ende kommer det både udøverne, klubberne, uddannelserne og byen til gode, mener Brian Høj.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...