Gå til hoved-indhold
07. juni 2024 - kl. 00.06

Sportshallen på Suderbovej vil bygge ny og højere hal til padel

  • 1 af 2
    Det farvede felt markerer den del af bygningen, som ejer Martin Høeg ønsker at rive ned.
  • 2 af 2
    Tidligere i år havde Sportshallen besøg af blandt andre Stig Tøfting og Nikolaj Jacobsen.
Af: Michael Frederiksen

Sportshallen på Suderbovej i Frederikshavn ønsker at opføre en ny og højere hal, som blandt andet skal huse padelbaner. Hawk Holding ApS, der ejes af Martin Høeg, anmoder Frederikshavn Kommune om, at der igangsættes ny planlægning af området.

Hawk Holding ApS ønsker at nedrive en del af den eksisterende hal på Suderbovej 13, og efterfølgende skal der opføres en ny tilbygning. Den nuværende hal er otte meter høj. Ønsket er, at den nye hal opføres i tre etager, svarende til 14,5 meter.

Den nye hal skal blandt andet huse en padelhal med mulighed for en bredere anvendelse af ejendommen, herunder lager, kontor- og serviceerhverv. Det ansøgte projekt kræver nyt kommuneplantillæg, da det nuværende kun tillader to etager og en bygningshøjde på 10,5 meter.

Projektet er heller ikke i overensstemmelse med gældende lokalplan i forhold til bebyggelsesprocent, etageantal og bygningshøjde, hvorfor en ny lokalplan skal udarbejdes.

Det kommende plangrundlag skal også sikre flere parkeringspladser. Der stilles krav om en parkeringsplads pr. 100 kvadratmeter.

Sagen behandles i Plan- og Miljøudvalget i Frederikshavn Kommune i næste uge. Center og Teknik & Miljø indstiller, at der igangsættes nyt kommuneplantillæg og ny lokalplanlægning for området.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...