Gå til hoved-indhold
21. november 2023 - kl. 09.11

Stor interesse for julekoncert med Ann-Mette Elten i Frederikshavn Kirke

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Der er meget stor interesse for julekoncerten i Frederikshavn Kirke søndag 3. december - 1. søndag i advent - med Ann-Mette Elten.

- SIND Frederikshavn har en mangeårig tradition for at arrangere julekoncerter, og det er dejligt, der er stor interesse for koncerten, siger SINDs formand, Rikke Rugholt.

Kom og oplev Ann-Mette Eltens koncert med julesange og salmer samt de helt store operaklassikere – kort sagt en julekoncert med både hygge og højtidelighed.

- En julekoncert med Ann-Mette Elten er ikke noget, man lige glemmer, hvilket gør, at mange år efter år vender tilbage for at opleve koncertens helt særlige julestemning. Så læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utrolig bredt, lyder opfordringen fra Rikke Rugholt.

I Ann-Mettes julekoncert kan publikum glæde sig til at høre rørende operanumre fra hendes album Adagio samt julesange og salmer fra albummet Sange til jul. Sangerindens fortolkninger af de traditionelle danske julesalmer varmer hjerterne, og hendes store respekt for de oprindelige melodier bliver rost til skyerne hver gang, hun holder en julekoncert.

Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til SINDs arbejde i lokalområdet.

Der er stadig lidt billetter tilbage, og de kan købes her.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...