Gå til hoved-indhold
Sponsoreret indhold
01. maj 2024 - kl. 11.05

Annoncering på Amazon: Hvad går det ud på?

  • 1 af 1
Af  Sponsoreret indhold

Har I salg online? Hvis I har en webshop, er det formentlig her, langt det meste af jeres handel foregår fra. Men kommer der ikke nok forbi jeres egen platform?

Selvom det er rart at kunne kontrollere alt salg på egen platform, kan det nogle gange være nødvendigt at udbrede salget til andre, eksterne platforme, så I kan øge strømmen af kunder drastisk.

Her kunne en overvejelse være at benytte sig af Amazon. Amazon Seller Central er en af de muligheder, I har, hvor I blandt andet kan udlicitere alt det logistiske til Amazon, som står for det praktiske med fragt, returneringer og meget andet. WeMarket er et Amazonbureau, der kan hjælpe jer på vej og vejlede jer i, hvordan I bedst befinder jer på platformen og udnytter den til jeres fordel, så I vil se, at det kan hjælpe jeres salg yderligere på vej.

I er ikke alene

Amazon er stort. Det er en af de største salgsplatforme i verden, og selvom den tidligere måske ikke har været specielt stor i Danmark, er den i den grad på vej frem. Mange danskere handler blandt andet på den tyske Amazon, ligesom der er kommet et nordisk hovedsæde i Sverige, der betyder, at salget er rykket endnu tættere på Danmark – og det er faktisk også helt i top i Danmark i dag for, hvor bruger kigger efter produkter henne.

Det betyder bare også, at der er rigtig mange, der måske udbyder produkter, der ligner jeres. Hvis I gerne vil blive fundet, skal I derfor finde en måde at skille jer ud på. Det er her, et Amazonbureau også kan hjælpe jer på vej, så der bliver skræddersyet markedsføring og annoncering til at passe præcist til jeres budskab. Så står I godt i forhold til mange andre, der ikke er vant til at arbejde med Amazon på samme måde.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...