Gå til hoved-indhold
22 september. 2023

Bjarne Laustsen: - Har du også fortrudt, Per Larsen?

  • 1 af 1
    Bjarne Laustsen: - Er det topskatten, der er tåbelig, eller er det tåbeligt at afskaffe den? Det kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad Per Larsen mener om. Foto: Carsten Thomasen
Af: Michael Frederiksen

Folketingsmedlem Bjarne Laustsen (A), valgt i Frederikshavn-kredsen, har skrevet dette indlæg: Under valgkampen for et år siden fremturede det nordjyske folketingsmedlem Per Larsen (C) med sin egen lønseddel (kun den ene af dem) og fortalte, hvor tåbelig en skat han syntes topskatten var.

Han var nok i god tro, for hans partiformand havde sagt, at topskatten var marineret i misundelse. Partiet stod i øvrigt til godt 16 procent af stemmerne og ville også have statsministerposten, men endte på godt fem procent.

Men i 21 Søndag på DR1 kunne man forleden høre, hvordan den konservative partileder Søren Pape Poulsen, nu pludselig ikke længere vil have afskaffet topskatten. Faktisk sagde Søren Pape, at det var fuldstændig tåbeligt at melde ud, at man ville fjerne topskatten.

Så hvad er det? Er det topskatten, der er tåbelig, eller er det tåbeligt at afskaffe den? Det kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad Per Larsen mener om. For har Per Larsen også fortrudt? Har han pludselig ændret holdning ligesom sin formand, eller mener han stadig det samme, som han gjorde i oktober sidste år?

Du kan selvfølgelig bare fortælle det til mig Per, men jeg synes nu, det er vigtigt, at vælgerne ved, hvad du og de konservative mener lige nu, inden du skal møde vælgerne igen?

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...