Gå til hoved-indhold
21. januar 2023 - kl. 23.01

Blackhawks forstærket med eks-verdensmester

  • 1 af 2
    FOTO: Privat
  • 2 af 2
    Frida Rydfjäll debuterede for Blackhawks i 1-0-sejren over ÅFK fra Aarhus.
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Blackhawks gav lørdag eftermiddag debut til den 28-årige svensker Frida Rydfjäll, som har vundet VM for Sverige, ligesom der står tre svenske mesterskaber på hendes imponerende cv.

- Det er én af de bedste signinger i dansk floorball, vurderer en stolt formand, Bjørn Kortegaard fra den lokale floorballklub.

Frida Rydfjäll er flyttet til Frederikshavn med sin kæreste, Kim Karlsson, som er assistenttræner i Frederikshavn White Hawks. Hun stoppede ishockeykarrieren i sæsonen 2015/2016, men gjorde comeback i Blackhawks' hjemmekamp mod ÅFK (Aarhus)

Blackhawks vandt den målfattige kamp i Abildgårdhallen med 1-0. Frida Rydfjäll kom ikke på pointtavlen, men ifølge Bjørn Kortegaard imponerede hun spillemæssigt, blandt andet med flere lækre afleveringer, som desværre ikke blev udnyttet.

Blackhawks topper kvindernes liga i vest med 12 point for fem kampe.

De frederikshavnske herrer indledte det landsdækkende mellemspil med en flot sejr på 7-6 i Ringsted over Benløse. Det var et opgør mellem vinderne af henholdsvis grundspillet i øst- og vest-kredsen.

Blackhawks var nede med 3-5 i tredje periode, men på syv gyldne minutter lykkedes det at komme foran med 7-5. Benløse reducerede, men i modsætning til søndagens pokalfinale mod Hvidovre Attack FC forsvarede Blackhawks føringen i slutfasen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...