Gå til hoved-indhold
03. november 2023 - kl. 08.11

Chefen & Hit-festen og Jesper Nielsen Band til Rock i Frederikshavn

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Sløret løftes nu for endnu et kuld kunstnere, som gæster Rock i Frederikshavn 2024. Festivalen præsenterer et helt nyt koncept med kunstnerkollektivet "Chefen & Hit-festen," bestående af de velkendte Anna David, Christian Brøns, Yepha & Chief 1. Samtidig præsenteres lokale Jesper Nielsen Band.

Tidligere i denne uge, blev Zar Paulo og Carpark North præsenteret af arrangørgruppen, og begge navne blev mødt med stor entusiasme blandt de erfarne Rock i Frederikshavn gæster.

Folkene bag Rock i Frederikshavn forventer at de to seneste navne; Chefen & Hit-festen og Jesper Nielsen Band vil blive modtaget med lige så stor begejstring.

- Det er altid spændende at præsentere noget nyt til Rock i Frederikshavn. Og jeg ved godt, at hverken de fire kunstnere i "Chefen & Hit-festen" eller lokale Jesper Nielsen Band er ukendte for musikelskere, men de har "aldrig" gæstet Rock i Frederikshavn. Jeg er sikker på, at vores gæster vil tage godt imod dem, fortæller Casper Høgsted fra arrangørgruppen.

Og det er ikke hvem som helst, som Rock i Frederikshavn præsenterer på Sparekassen Danmark scenen på plænen foran Knivholt. Det er fire af Danmarks mest talentfulde kunstnere, der går sammen for at skabe en uforglemmelig sommertour i 2024. Anna David, Christian Brøns, Yepha & Chief 1, alle med en imponerende historie af hits i bagagen, vil tage musikscenen med storm i en enestående koncertoplevelse, som de kalder Chefen & Hit-festen.

De fire venner, der tilsammen har leveret utallige hits, har besluttet sig for at realisere deres plan om en vaskeægte hitparade på scenen. Med deres imponerende bagkataloger fyldt med hits behøver de kun at vælge det bedste af det bedste for at fyre op under publikum. Sammen med et talentfuldt band vil de indtage Rock i Frederikshavn og levere en koncertoplevelse i særklasse. Det bliver en aften fyldt med energi, musikalsk virtuositet og uforglemmelige øjeblikke.

Anna David, Christian Brøns, Yepha & Chief 1 har hver især opnået imponerende karrierer og produceret hits på stribe. Nu er tiden inde til at samle alle disse sange i en enkelt eksplosiv koncert, der vil finde sted på Knivholt-scenen lørdag 8. juni 2024.

- Jeg har et godt råd til alle. Det her er en koncert, du ikke vil gå glip af. Det bliver den vildeste fest, udtaler en meget begejstret Casper Høgsted.

Men det er ikke kun de fire stjerner, der vil skinne på scenen denne aften. Også lokale Jesper Nielsen Band er nu en del af 2024-plakaten. Jesper Nielsen Band er en samling musikere, der deler en passion for den gode sang. De leverer smukke ballader, rå guitar og flerstemmigt kor og formår at skabe en unik forbindelse med publikum gennem deres originale musik. Med dybt personlige tekster, der samtidig er let genkendelige, tager de publikum med på en følelsesmæssig rejse.

Jesper Nielsen Bands musik har rødder i songwriter-genren, americana, rock og country og er inspireret af store navne som Springsteen, Tom Petty, Bryan Adams, Jacob Dinesen og Kent. Deres debutalbum "Shivers, Shakes and Heartbreaks," blev i maj 2023 fejret med en udsolgt koncert i Maskinhallen i Frederikshavn.

- Så gør dig klar til en den fedeste fest på Knivholt fyldt med musikalsk magi og uforglemmelige øjeblikke, når "Chefen & Hit-festen" med Anna David, Christian Brøns, Yepha & Chief 1 og lokale Jesper Nielsen Band begge indtager Knivholt-scenen og leverer en koncertoplevelse uden sidestykke, lyder det fra Casper Høgsted.

Billetsalget starter fredag 24. november til OPEN BY CHRISTMAS i Frederikshavn.

Læs mere på: www.rockifrederikshavn.dk.

Følgende navne offentliggjort: 
Carpark North
Infernal
Zar Paulo
Birthe Kjær
Chefen & Hit-festen
Jesper Nielsen Band

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...