Gå til hoved-indhold
10. juni 2024 - kl. 08.06

Dobbeltsejr i Norge sender Milan Rytter i DS3 Cup-føring

  • 1 af 3
    Søndag startede Milan Rytter i sjette position, men han kørte sig straks op på førstepladsen. Foto: Grippo
  • 2 af 3
    Milan Rytter: - Det føltes egentlig ikke som om at jeg kørte vildt hurtigt, men jeg tror bare, at det hele gik op i en højere enhed for mig. Foto: Grippo
  • 3 af 3
    I lørdagens regnvejr var Milan Rytter 13 sekunder foran sin nærmeste rival. Foto: Grippo
Af: Michael Frederiksen

Milan Rytter fra Sæby var i en liga for sig selv, da DS3 Cup kørte på norske Rudskogen i weekenden.

Forud for weekenden var ambitionerne helt i top. Sidste år vandt Milan Rytter og satte ny banerekord på den norske racerbane, og sejre var præcis, hvad han var på jagt efter.

I en regnvåd tidtagning kunne Milan Rytter lørdag tage første skridt i retning mod sejren, da han sikrede pole position til første løb med tre tiendedele sekund til nummer to.

Der var til gengæld noget mere afstand til konkurrenterne i lørdagens løb, hvor regnen væltede ned over banen. Milan Rytter tog starten og kørte et meget stabilt løb, som han vandt med over 13 sekunders forspring til resten af feltet.

Fra sjette startplacering i søndagens løb var forventningen, at der skulle kæmpes for at komme frem gennem rækkerne. Sådan gik det langt fra, for da starten gik, sprang Milan afsted forbi konkurrenterne og var i føring efter første sving. Herfra gik det i strålende solskin uden antydningen af udfordringer hele vejen til målstregen i ensom majestæt.

- Jeg er super glad. Det føltes egentlig ikke som om, at jeg kørte vildt hurtigt, men jeg tror bare, at det hele gik op i en højere enhed for mig. Jeg fik en helt perfekt start og kunne stikke af … det var mere, end jeg havde regnet med, fortæller Milan Rytter, som har kørt sig til mesterskabsføring i DS3 Cup:

- Det er fantastisk. Jeg kører med i år for at vinde mesterskabet, og de to første løb har jeg haft lidt småproblemer, så det er skønt, at det hele bare spillede nu. Det holder vi fast i resten af sæsonen, smiler Milan Rytter,

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...