Gå til hoved-indhold
14. april 2024 - kl. 19.04

En rejse i naturvidenskab på en måde, så hele familien kunne være med

  • 1 af 2
    Sigurd Barret gav sig god tid til at snakke med de mange børn og deres forældre i pausen og efter forestillingen.
  • 2 af 2
    Louise Schouw Teater med Sigurd Barret, Eskild Dohn og deres trup tog publikum med på en rejse indenfor naturvidenskaben.
Af: Michael Frederiksen

En masse dejlige børn, deres forældre og/eller bedsteforældre satte lørdag eftermiddag deres præg på Det Musiske Hus i Frederikshavn, hvor Arbejdernes Landsbank og Frederikshavn Teaterforening inviterede indenfor.

- Der blev sunget igennem, der blev klappet, der blev lyttet, og der blev suget viden i allerhøjeste grad, fortæller formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Louise Schouw Teater med Sigurd Barret, Eskild Dohn og deres trup tog publikum med på en rejse indenfor naturvidenskaben. En rejse i naturvidenskab på en måde, så hele familien kunne være med.

- Vi hørte om Jordens opståen, om solsystemet, om dinosaurer og om videnskabsmænd, der gjorde store opdagelser – ind imellem helt tilfældigt. Om naturlove, om rumrejser, om sorte huller, om stjerner, om kroppen og om klimaet. Og vi fik at vide, at det ikke er alt, vi kan få en forklaring på, og ikke alt, der kan måles, men næsten, siger Lilly Pedersen.

Hun takker Arbejdernes Landsbank for at være med på rejsen.

- Det er vigtigt for os at have gode samarbejdspartnere i erhvervslivet for at løfte en stor og spektakulær forestilling som denne, og alle, der gik fra Det Musiske Hus, fik i den grad noget med hjem, mener formanden.

Sigurd Barret gav sig god tid til at snakke med de mange børn og deres forældre i pausen og efter forestillingen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...