Gå til hoved-indhold
02 august. 2022

Få muffins bragt lige til døren og støt en god sag

  • 1 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 3
  • 3 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
Af: Michael Frederiksen

Få friskbagte muffins bragt lige til døren af U17-fodboldspillere fra Bangsbo Freja og støt samtidig en god sag.

På mandag kommer fodboldlandstræner Kasper Hjulmand til Frederikshavn. Han er trækplastret, når Bangsbo Frejas U17-spillere samler ind til KidsAid.

Allerede på torsdag er det muligt at købe KidsAid-muffins i Centerbageriet i Frederikshavn. Én muffin koster 20 kroner, mens prisen for seks muffins er 100 kroner.

Kagerne sælges fra på torsdag 4. august til mandag 8. august. Pengene går ubeskåret til KidsAid, som hjælper med at give syge og udsatte børn i Nordjylland oplevelser.

Kagerne kan købes i Centerbageriet på Rømøvej 2 eller bestilles enten på telefon 98 41 04 91 eller på mail (butik@centerbager.dk).

Fra torsdag til søndag bringer fodbolddrengene fra Bangsbo Freja kagerne gratis ud til private og virksomheder i Frederikshavn. Det sker alle fire dage i tidsrummet fra kl. 12.00-16.00.

På mandag er Kasper Hjulmand hovedperson i Bangsbo Frejas store indsamlingsevent i Arena Nord. Der er sponsorcykelløb fra kl. 15.00, hvor alle er velkomne til at kigge forbi. To timer senere er der velgørenhedsmiddag med underholdning og auktion. Alle borde er solgt.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...