Gå til hoved-indhold
27. oktober 2023 - kl. 14.10

Feriepartner i Ålbæk/Tversted vinder Arena Nords auktion for Knæk Cancer

  • 1 af 5
  • 2 af 5
  • 3 af 5
  • 4 af 5
  • 5 af 5
Af: Michael Frederiksen

Feriepartner i Ålbæk/Tversted vandt Arena Nords auktion for Knæk Cancer. Arena Nord har det seneste år indsamlet autografer fra de største navne, som har besøgt Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen på en landsholdstrøje.

Trøjen har været på auktion siden mandag eftermiddag, og i dag oplyser Arena Nord, at Feriepartner Tversted/Ålbæk afgav det største bud, som lød på 10.000 kroner.

Dermed er Feriepartner Tversted/Ålbæk også at finde i rulleteksten på tv, når det store indsamlingsshow for Knæk Cancer bliver sendt lørdag aften.

- Det er jo en god sag, vi gerne vil støtte. Kampen mod denne skrækkelige sygdom, der påvirker alle, ung som gammel. En sygdom, som ingen reelt kan undgå at komme i kontakt med. Da vi i forvejen har et godt samarbejde med Arena Nord, hvor vi er erhvervspartner, synes vi, det var en sjov gimmick og god ide, og vi var derfor ikke i tvivl om, at vi ville smide et bud i puljen, udtaler Mads Buch Jensen, Feriepartner Tversted/Ålbæk.

Arena Nord er taknemmelig for det flotte og generøse bud.

- Og vi glæder os meget over,at dette lille tiltag er blevet taget så godt imod. Det vil ikke være sidste gang, vi laver noget af denne slags, udtaler direktør Per Malmberg, Arena Nord.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...