Gå til hoved-indhold
10. september 2023 - kl. 20.09

FfI spillede uafgjort mod Flauenskjold - og andetholdet er på vej ned i serie 4

• 1 af 1
    Joachim Buchholtz scorede til 1-0 for FfI i udekampen på Nordturn Arena i Flauenskjold.
Af: Michael Frederiksen

FfI's førstehold spillede lokalopgør mod Flauenskjold i den nederste halvdel af serie 1, og klubbens andethold er på vej ned i serie 4. Det er mørke tider for FfI, som to gange i klubbens flotteste historie har været at vinde i landets bedste fodboldrække. De tider er forbi.

Med al respekt for Flauenskjold IF er det altså noget af en nedtur for FfI.

Lørdag endte lokalopgøret på Nordturn Arena på Stadionvej i Flauenskjold 1-1. Joachim Buchholtz bragte FfI foran efter 18 minutter, men tre minutter senere udlignede hjemmeholdet til 1-1.

FfI skriver på sin hjemmeside, at det var et resultat, som givetvis frembrage de største smil i Flauenskjolds omklædningsrum - på baggrund af spil og chancer.

IF Skjold Sæby vandt 4-1 hjemme over Aabybro IF. Sæby ligger på andenpladsen med 13 point, ét point efter Brønderslev IF, som har spillet en kamp mere.

I serie 2 hentede SEIF sin første sejr i fire kampe. De gulblusede slog bundholdet VHG/GS 4-1. Kasper Grøntved lavede hattrick. Han er noteret for syv fuldtræffere i seks kampe. Med sejren rykkede SEIF væk fra nedrykningspladserne.

Bangsbo Freja led sit første nederlag i seks kampe i serie 3 (pulje 24). Oprykkerne tabte 1-4 ude til Harken UGF's nedrykkere.

FC Vakok besejrede søndag eftermiddag Skagen IK med 8-2. FC Vakok har scoret 23 mål i seks kampe. FC Vakok ligger tredjesidst, hele syv point foran FfI's andethold og Skagen IK, som begge er på vej ned i serie 4.

FfI tabte lørdag 0-6 på hjemmebane til Hirtshals.

Skagen IK, Bangsbo Freja og FC Vakok skal alle i aktion i midtugen.

Østervrå IF vandt efterårets tre første udekampe, men lørdag blev stimen afbrudt på Sparekassen Danmark Park på Provstejorden. Aalborg Chang vandt 4-2 over ØVI, der nu ligger på tredjepladsen i serie 3 (pulje 26).

IF Skjold Sæby - Try/Thorshøj: 8-2

FfI's kvinder tabte 1-3 på udebane til topholdet Holtet IF i Jyllandsserien. Dermed rykker FfI ned under nedrykningsstregen.