Fiskebaren lancerer nyheder i anledning af tre års fødselsdag
Fiskebaren kan i denne måned fejre tre års fødselsdag, og familien Høeg, der står bag restauranten på hjørnet af Danmarksgade og Rimmensgade i Frederikshavn, er glad for restaurantens udvikling.
- Fiskebaren er efterhånden ved at være det sted, som vi drømte om fra starten. Det er vores familieprojekt, hvor vi alle fire er involveret. Vores datter Olivia er daglig leder, ligesom jeg også er er en del med inde over den daglige drift. Far Claus er den praktiske, der sørger for at køre affald væk, og alle småtingene fungerer. Vi er også landet det sted, hvor vi er nu, takket være vores fantastiske kunder. Det er en proces at forme en restaurant, og vi er vildt glade for den respons, som vi har fået fra vores kunder. Det er deres feed-back, som vi bruger til at finpudse detaljerne, siger Pernille Høeg fra Fiskebaren.
Som noget nyt lancerer Fiskebaren 2- og 3-retters menuer, inklusive drikkevarer.
- Vi får sæsonbetonede menuer på menukortet, hvor to retter med to valgfri drikkevarer koster 350 kroner, og tre retter med tre valgfri drikkevarer koster 500 kroner. Det er en fornyelse af vores menukort, hvor man selvfølgelig stadig kan finde vores a la carte menu med stjerneskud, fish`n chips og andre favoritter, fortæller Pernille Høeg.
En generel status over de første tre år, lyder således fra Pernille Høeg:
- Der har selvfølgelig også været udfordringer, men vi er vildt glade for det. Vi har så mange glade kunder, der giver positiv respons. Vores beliggenhed på hjørnet er perfekt, og vi har haft en god sommer trods det skiftende vejr. Vi har mærket turisterne i byen, og de har været flinke til at besøge os til trods for valutamæssige udfordringer. Vi vil fortsat udvikle vores restaurant, og vi mærker også øget efterspørgsel på take-away og mad til mindre selskaber.