Gå til hoved-indhold
19. juni 2024 - kl. 20.06

Første HHX-student har fået huen på i Frederikshavn

 • 1 af 4
  Rasmus Nissen med uddannelseschef Anne Mose.
 • 2 af 4
  Rasmus Nissen fejrede studenterhuen med sin familie.
 • 3 af 4
  Uddannelseschef Ann Mose overækker blomster til Baran Bakirci.
 • 4 af 4
  Uddannelseschef Anne Mose, Baran Bakirci og underviser Bettina Hägele.
Af: Michael Frederiksen

Onsdag 19. juni blev Rasmus Peter Nørgaard Nissen årets første HHX-student på Frederikshavn Handelsskole. Baran Bakirci blev den første elev til at blive færdig med sin EUD Business-uddannelse.

Traditionen tro var der flag, kram og blomster fra familien – og blomster fra Frederikshavn Handelsskole - da Rasmus Peter Nørgaard Nissen blev årets første HHX student. Det skete efter en veloverstået eksamen i International Virksomhedsøkonomi.

Senere på dagen blev Baran Bakiric som den første elev færdig med sin EUD Business-uddannelse. Det skete efter eksamen i Det Uddannelsesspecifikke fag (USF), hvor Baran har valgt retningen Handel.

Begge fik overrakt blomster af uddannelseschef Anne Mose:

- Det er en festdag, når vi kan se de unge blive færdige med deres uddannelser her hos os efter ét, to eller tre års studier. Vores uddannelser sender dem i mange forskellige retninger – nogle læser videre, andre tager et sabbatår og andre fortsætter med en læreplads i en virksomhed. Vi håber uanset hvad, at de vil se tilbage på deres tid her med glæde, hvor vi arbejder med at klæde eleverne på både fagligt, socialt og personligt til deres videre rejse i livet, siger Anne Mose.

I alt 150 elever bliver de kommende dage færdige på HHX, EUD Business og EUX Business. På mandag bliver den første EUX Business-elev student.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...