Gå til hoved-indhold
26 august. 2023

Foredrag og sang om julesange og julens historier med Phillip Faber

  • 1 af 1
    DR-programmerne med Morgensang og Fællessang gjorde Phillip Faber landskendt. Foto: Kim Matthai Leland
Af: Michael Frederiksen

Et medlem af Frederikshavn Teaterforenings bestyrelse havde en drøm om, at foreningen skulle invitere Phillip Faber til Frederikshavn, og drømmen bliver nu opfyldt. Phillip Faber kommer til byen lørdag 25. november kl. 15.00.

 

- Frederikshavn Teaterforening er stolt over at kunne præsentere Phillip Faber, der kommer på besøg med foredrag om julen og julesange, og vi skal alle synge med, fortæller formand Lilly Pedersen.

Du kan købe din billet her. Der er 400 billetter efter først til mølle.

- Nyd en unik eftermiddag med fokus på julens skønne sange og deres bemærkelsesværdige historier, når Phillip Faber inviterer dig til en uforglemmelig oplevelse. Træd ind i juleaftens magiske univers, del glæden ved de smukke sange og vær med til at synge julen ind i selskab med Phillip Faber på denne helt særlige eftermiddag. Det er en dejlig optakt til den tid, vi går i møde med mange forskellige muligheder for at gøre julen til noget helt særligt, mener Lilly Pedersen.

Juleaften bringer med sig en bred vifte af traditioner, hvoraf vores fælles julesange er en af de mest værdifulde. Phillip Faber vil dele indsigtsfulde beretninger om nogle af de mest elskede danske julesange og deres fascinerende baggrundshistorier. Du vil få indblik i, hvordan disse hjertevarmende sange fandt deres oprindelse, og hvorfor vi stadig holder dem i live. Vidste du eksempelvis, at sangen "Nu er det jul igen" blev sunget fra gård til gård allerede tilbage i 1600-tallet?

Eftermiddagen vil være en eksklusiv begivenhed, hvor enkelte elementer ikke er fastlagt på forhånd. Dog er fællessang en fast bestanddel af programmet, hvor de fremmødte sammen vil synge julen ind med velkendte danske julesange, så julestemningen kan brede sig til fulde.

De historier, der deles denne eftermiddag, er baseret på Phillip Faber og Rikke Hyldgaards bog "Juleaftens sange".

- Vi forsøger at få en lokal boghandler til at lave bogsalg, da Phillip Faber giver mulighed for at få bøgerne signeret efter begivenheden, så måske der kommer en julegave med hjem, siger formanden.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...