Gå til hoved-indhold
18. marts 2024 - kl. 22.03

Frederikshavn Teaterforenings bestyrelse blev genvalgt

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

220 gæster deltog mandag aften i Frederikshavn Teaterforenings generalforsamling. Det er første gang, at der har været så stor opbakning.

Forud for generalforsamlingen var Peter Laigaard, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune, på scenen for blant andet at fortælle om den store glæde det er, når kulturen får vinger - og det nytter, vi har alle brug for fællesskabet, understregede han.

Det blev et brag af en aften. Vi er med, og vi er stolte af den opbakning, vi får lokalt, men også nationalt, hvor vi bliver set og hørt, siger formand Lilly Pedersen.

Efter generalforsamlingen var der sæsonpræsentation af Rasmus Krogsgaard, og han fik i den grad sat sejl under den kommende sæson.

- Vi fik en indflyvning med masser af information, sange og underholdning i topklasse. Det var et scoop, at Rasmus kunne være til stede, og det tør vi godt gøre en anden gang, siger Lilly Pedersen.

Bestyrelsen konstituerede sig, inden aftenen var slut. Der var genvalg til Lilly Pedersen som formand, Erik Salling som næstformand, Linda Steengaard som sekretær, Bente Olesen som kasserer og øvrige bestyrelsesmedlemmer Betty Rode og Bente Bonnevie. Suppleanter blev Mia Westerberg (nyvalg) og John Kristensen (genvalg).

- Vi har nu igen en bestyrelse, der vil yde en kæmpe indsats og vise, at det at være valgt forpligter. Vi vil vise, at vi kan, vi tør, og vi vil være dem, der sikrer, at teaterkulturen består i Frederikshavn Kommune, udtaler formanden med et stort smil og siger af hjertet tak for den enorme opbakning til foreningen fra alle sider.

Program 2024/25 er klar, og det fysiske program kan hentes hos formand Lilly Pedersen, Kragholmen 200,1. tv, Frederikshavn, eller hos kasserer Bente Olesen, Peder Munks Vej 68, Sæby.

Ønsker man program tilsendt, kan man sende 40 kroner på MobilePay 24468689 med navn og adresse - mrk. program.

Billetsalger til medlemmer er nu i fuld gang. Løssalget begynder omkring 1. april.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...