Gå til hoved-indhold
10 september. 2023

Frederikshavns Stærkeste vender tilbage i 2024

  • 2 af 8
  • 3 af 8
  • 4 af 8
  • 5 af 8
  • 6 af 8
  • 7 af 8
  • 8 af 8
Af: Michael Frederiksen

Konkurrencen "Frederikshavns Stærkeste" er kommet for at blive. Det siger daglig leder af SportsCenter Nord, Susanne Christiansen, efter lørdagens vellykkede arrangement på parkeringspladsen mellem Arena Nord og Nordstjerneskolen.

- Det gik vildt godt. Vi har allerede hørt fra deltagere, som var meget tilfredse med arrangementet, og de er klar igen næste år, siger Susanne Christiansen.

Konkurrencen begyndte lørdag morgen med lastbiltræk. Derefter stod der overhead press på programmet efterfulgt af dødløft, hvor den bedste blev fundet ved flest reps med lastbilaksel. Dagen sluttede med Farmers Walk og Dækflip.

Der blev dystet i to rækker. I den række, hvor deltagerne var nye i konkurrence-sammenhæng, vandt Emil Jensen foran Oliver Bundgaard og Paw Eistrup. De to sidstnævnte kommer begge fra SportsCenter Nord.

Mads Olsen fra Beder kan kalde sig "Frederikshavns Stærkeste 2023". Han vandt foran Mikkel Mouridsen fra Holstebro og Søren Nybro Johannsen, Aalborg.

Lars Besand - verdens tredje stærkeste mand - havde også taget turen til Frederikshavn. Han imponerende med at lave Giant Dumbell Press med 70 kg. Han uddelte også gode råd til andre, som havde lyst til at prøve, og som det fremgår af videoen var der særligt én tilskuer, som imponerede Lars Besand.

SportsCenter Nord er altså klar til at afvikle Frederikshavns Stærkeste igen næste år. Måske bliver det med et andet navn. Frederikshavns Stærkeste var nemlig også navnet på en tilsvarende konkurrence, som tidligere blev afviklet i tre år - senest i 2016. Og de folk, som stod bag denne konkurrence, er tydeligvis ikke tilfredse med, at SportsCenter Nord valgte at anvende det samme navn og endda de samme farver.

- Med hensyn til det med Frederikshavns Stærkeste har jeg ikke været klar over, at der var noget, der hed det. Og vi fandt ud af det for sent til, at vi kunne nå at ændre det, fortæller Susanne Christiansen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...