Gå til hoved-indhold
13 september. 2023

Futsal-landskamp: Danmark møder Brasilien i Arena Nord

  • 1 af 1
    Danmark møder Brasilien lørdag 7. oktober i Arena Nord. Foto: Fodboldbilleder.dk
Af: Michael Frederiksen

Verdens bedste futsal-nation kommer til Danmark i starten af oktober, når det danske herrelandshold skal møde Brasilien to gange - henholdsvis i Brøndby Hallen og Arena Nord i Frederikshavn.

5. oktober mødes Danmark og Brasilien i Brøndby Hallen, mens de to nationer mødes igen to dage senere, 7. oktober kl. 15.00 i Arena Nord i Frederikshavn.

- Det er en fantastisk mulighed at få lov til at stå over for et land som Brasilien. De spiller futsal på et ekstremt højt niveau, og det bliver en stor oplevelse for os at blive testet på det niveau. Vi håber, at så mange som muligt vil komme og bakke op om vores futsallandshold i de to kampe, siger landstræner Nikolaj Saabye.

Brasilien er det eneste land i verden, der har formået at vinde fem verdensmesterskaber. Det seneste kom i 2012.

Det er muligt at købe billetter til kampen i Brøndby inde på boldbillet.dk. Til kampen i Frederikshavn vil det fra fredag 15. september kl. 9.00 være muligt at købe igennem arenanord.dk.

- Det er fuldstændig vanvittigt, at vi kan ende med at præsentere verdens største futsal-nation i Frederikshavn. Det er helt surrealistisk. Jeg glæder mig så meget til, at vi kan levere sådan en oplevelse til nordjyderne, siger Peter Steen til Nordjyske.dk.

Han er en af arkitekterne bag det brasilianske landsholdsbesøg. Normalt er han en formand for Hjørring Futsal Klub, som i foråret tabte DM-finalen.

Inden Danmark møder Brasilien, skal futsallandsholdet allerede spille kampe i september, når holdet er i Marokko for at møde Argentina og værtsnationen i to kampe 17. og 19. september.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...