Gå til hoved-indhold
01. oktober 2023 - kl. 20.10

God stime af FfI, som nu kæmper om topplaceringerne i serie 1

  • 1 af 1
    Frederik Guldager scorede sejrsmålet, da FfI vandt 2-1 ude over Skalborg SK.
Af: Michael Frederiksen

FfI's førstehold er ubesejret i de seneste fem kampe og er nu pludselig med i kampen om topplaceringerne i serie 1. Til gengæld er klubbens andethold på vej ned i serie 4. Det samme er Skagen IK, som i dag blev nedsablet (1-10) på eget græs af Bangsbo Freja.

Jyllandsserien, pulje 6:
IF Skjold Sæby spillede ikke i weekenden, men mandag aften vandt sæbynitterne en knusende 10-0-sejr på hjemmebane over Skalborg SK. Skjold indtager andenpladsen, ét point efter Brønderslev, men Sæby-mandskabet har spillet to kampe færre end topholdet. Ét af hængepartierne spilles onsdag aften, hvor Flauenskjold IF gæster Sparekassen Danmark Arena i Sæby.

FfI vandt lørdag 2-1 ude over Skalborg SK. Mikkel Tolstrup og Frederik Guldager scorede for FfI, som med sejren avancerede til tredjepladsen, kun ét point efter IF Skjold Sæby og to point efter Brønderslev.

Serie 2, pulje 12:
SEIF vandt 3-2 på hjemmebane over nedrykkerne fra Dronninglund IF. Jeppe Thomsen (straffespark), Kasper Grøntved og et selvmål sikrede SEIF sejren. SEIF ligger på tredjepladsen, tre point efter Hals FS på den andenplads, som giver adgang til kvalifikationskampe til serie 1. SEIF er bedst indbyrdes, og på lørdag møder Hals FS det suveræne tophold Hirtshals, som sikrer sig oprykning med blot uafgjort i dette opgør.

Serie 3, pulje 24:
Det har været en elendig uge for Skagen IK, som mandag tabte 0-5 hjemme til Tornby. Det gik endnu værre i eftermiddag, hvor skagboerne - igen hjemme på Sparekassen Danmark Arena - tabte 1-10 til Bangsbo Freja. Skagen er sidst med ét point, og der er 10 point op til kvalifikationspladsen.

FfI's andethold ligner også et hold, som spiller i serie 4 i 2024. Lørdag tabte frederikshavnerne 3-6 i den vitale bundkamp mod FC Vakok. Dermed er FC Vakok syv point foran FfI, som med en sejr kunne have reduceret afstanden til blot ét point.

IF Skjold Sæby buldrer videre i toppen. Lørdag blev det til en 8-0-sejr hjemme over Harken UGF, og torsdag vandt Skjold 3-0 ude over FC Vakok. Sæby har vundet sine seneste fem kampe med en målscore på imponerende 26-0. Skjold er seks point foran Tornby IF.

Bangsbo Freja ligger på tredjepladsen med 20 point. Oprykkerne er to point efter Tornby IF på den andenplads, som giver adgang til kvalifikationskampe.

Serie 3, pulje 26:
Østervrå IF tabte 0-1 ude til Sulsted IF. Det betyder, at ØVI er ét point efter Asaa/Hjallerup, som har spillet en kamp færre, på andenpladsen.

Serie 4, pulje 48:
SEIF - Sindal: 2-2
FfI - SEIF: 3-0
Hjørring IF - FfI (tirsdag kl. 18.30)
Sindal - Kvissel/Ravnshøj IF (tirsdag kl. 19.00)

Bindslev/Tversted IF er på en sikker førsteplads. FfI er to point efter Sindal på andenpladsen. SEIF og Kvissel/Ravnshøj ligger til nedrykning.

Serie 4, pulje 50:
Østervrå IF - IF Skjold Sæby: 2-3
Voerså IF - Dronninglund IF: 2-0
Dybvad/Hørby - Try/Thorshøj: Udehold kunne ikke stille hold
Østervrå IF - Voerså IF (onsdag kl. 18.30)
Dronninglund IF - Østervrå IF (torsdag kl. 19.00)

Dybvad/Hørby topper puljen, seks point foran Flauenskjold IF. Østervrå og Try/Thorshøj IF ligger til nedrykning.

Jyllandsserien, kvinder, pulje 253:
FfI spillede 1-1 hjemme mod Fortuna Hjørring i Jyllandsserien. Med fire runder igen ligger FfI stadig til nedrykning, men holdet er kun ét point efter AaB og tre point efter Nibe, som begge er over nedrykningsstregen. FfI mangler både at møde AaB og Nibe.

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...