Gå til hoved-indhold
08. september 2023 - kl. 08.09

HC Hald i Strandby har indgivet konkursbegæring

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

HC Hald ApS i Strandby har indgivet konkursbegæring. Regnskabet i 2022 viste et underskud på 3,5 millioner kroner og en negativ egenkapital på over to millioner kroner. Fredag morgen blev medarbejderne orienteret om den alvorlige situation.

H.C. Hald ApS bygger på mere end 100 års erfaring. Siden 1914 har tømrerfirmaet på Ravmarken udført mange forskelligartede opgaver som tømrer og snedker i Frederikshavn, Hjørring, Skagen og resten af Nordjylland.​

På sin hjemmeside oplyser virksomheden, at H.C. Hald ApS normalt består af 25-30 faguddannede kvalitetsbevidste håndværkere samt to tømrermestrer.

Strandby-virksomheden har et specialværksted på 1000 kvadratmeter, som udfører alle former for opgaver.

Det store underskud i 2022 medførte et pres på selskabets likviditet. Der blev udarbejdet et budget for 2023, der viste et mindre overskud, men også et behov for en udvidelse af kreditfaciliteterne. Selskabet fik på baggrund af budget og forhandlinger med pengeinstituttet udvidet kreditfaciliteterne.

Jesper Johansen er ejer og direktør i HC Hald, der også har Torben Wiehl Pedersen og Stephan Johansen med i ejerkredsen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...