Gå til hoved-indhold
26 november. 2023

Jette Varmløse kommer med lille opråb i Mandagsmagasinet

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Hvad er det, der gør, at nogen kaster sig ud i frivilligt arbejde hele livet uden forventning om at få betaling i kroner og ører? Det svarer Jette Varmløse, Frederikshavn, på i Mandagsmagasinet på Radio FCMR.

Jette Varmløse er født og opvokset på Lerbæk Mark (i dag Koldenåvej) i en stor familie, hvor det var en selvfølge, at alle hjalp alle.

Hun har mest brugt sine frivillige kræfter i sportens verden, og er i dag ansat som koordinator for FfI's internationale ungdomsturnering Cup No.1 i Frederikshavn.

I 48 uger laves de store forberedelser og i 10 dage går det løs med over 600 uundværlige frivillige. Hør lidt om Cup No. 1’s historie i denne udsendelse.

Jette Varmløse og hendes søster, Tove Varmløse Malmberg, er blandt initiativtagerne til idéen om at strikke huer til VM i kvindehåndbold, der løber af stablen fra 29. november til 13. december i Arena Nord.

I den forbindelse blev der arrangeret måske verdens største strikkecafe i september 2023 med 360 deltagere.

- Sidst i udsendelsen får du også et lille opråb fra Jette. Hør, hvad det går ud på i Mandagsmagasinet på FCMR 27. november kl. 18.00, siger tilrettelægger Gitte Hansen.

Du kan lytte til udsendelsen i radioen:
Frederikshavn 106,6 MHz
Østervrå 103,5 MHz
Sæby 97,4 MHz

Podcast www.fcmr.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...