Gå til hoved-indhold
15. september 2023 - kl. 00.09

Landsholdsmålmand drømmer om 2500 tilskuere i Arena Nord

  • 1 af 3
    Der er plads til knap 1000 tilskuere på Hjørrings hjemmebane. Foto: Jim Christensen
  • 2 af 3
    Hjørrings fire landsholdsspillere: Ruben Winther, Ermin Kasumovic, William Rams og Mads Falck.
  • 3 af 3
    Der er altid en fed kulisse, når Hjørring spiller hjemme i Hallen Park Vendia. Foto: Jim Christensen
Af: Michael Frederiksen

Hjørring Futsal Klubs landsholdsmålmand, William Rams, drømmer om fuldt hus, det vil sige 2.500 tilskuere, når der lørdag 7. oktober er landskamp i Arena Nord mellem Danmark og Brasilien.

Hjørring Futsal Klubs har fem-seks spillere, som er inde omkring landsholdet. Når de spiller hjemmekampe i Hallen Park Vendia i Hjørring, er der ofte udsolgt, hvilket vil sige knap 1000 feststemte tilskuere.

- Jeg håber, at der kommer rigtig mange og ser os i Frederikshavn. Normalt har vi udsolgt, når vi spiller liga-kampe i Hjørring, så det bliver fedt at se, om vi kan få en kamp i Nordjylland med endnu flere tilskuere. Jeg håber, at en så fed og interessant modstander som Brasilien også kan tiltrække første-gangs-seere, der aldrig har set futsal før. Rammer vi de 2.500 vil det være helt fantastisk og ekstremt godt for sporten, der stadig er lille og under udvikling. Det bliver forhåbentlig et rigtig godt udstillingsvindue, siger Williams Rams til Kanal Frederikshavn.

Danmark møder Brasilien tordag 5. oktober i Brøndby Hallen og lørdag 7. oktober kl. 15.00 i Arena Nord. Billetsalget til sidstnævnte kamp begynder fredag kl. 9.00 på Arena Nords hjemmeside.

- Det bliver mega fedt. Vi glæder os helt vildt, selv om vi nok løber ind i to lussinger. Det bliver spændende at måle sig med de bedste i verden, der spiller i Barcelona og andre store klubber, smiler William Rams.

Hjørring Futsal Klub har fire spillere, når futsallandsholdet snart rejser til Marokko. De tre andre er Ermin Kasumovic, Mads Falck og Ruben Winther. Mads Falck er anfører på landsholdet. Han er inden denne sæson skiftet til Hjørring fra Skoftebyn i den svenske liga, hvor var topscorer. Den svenske liga er stærkere end den danske, så der er tale om en markant forstærkning.

Ambitionerne er da også store i Hjørring, som i foråret tabte DM-finalen.

- Målet er, at vi skal vinde guld i år og kvalificere os til Champions League, fastslår William Rams.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...