Gå til hoved-indhold
28. februar 2024 - kl. 00.02

Navneskifte til "Kontor Syd - Frederikshavn" er nu en realitet

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Nyt logo – samme personer. Engsig Kontor på Maigårdsvej har endegyldigt skiftet navn til Kontor Syd - Frederikshavn, og i de næste par måneder vil de sidste detaljer blive implementeret, når det velkendte personale skifter fra blåt til rødt logo. Med i navne- og farveskiftet følger også større muligheder for kunderne.   

- Det er med stor glæde og entusiasme, at vi tager imod logoet Kontor Syd - Frederikshavn, men selvfølgelig også med en smule vemod, at vi siger farvel til Engsig-logoet. Vi er i gang med at implementere de sidste ting med det nye Kontor Syd-logo på facaden, i butikken og lokalt i Frederikshavn, og vi er glade for, at vi fremover kan tilbyde vores kunder i en samlet løsning i Kontor Syd - Frederikshavn med både fysiske butikker, webshop og via egne konsulenter, fortæller Peter Engsig fra Kontor Syd.

Den nye identitet som Kontor Syd - Frederikshavn skete i weekenden, og logoet skifter fremover fra blåt til rødt.

- Fremover møder man os som Kontor Syd - Frederikshavn og på https://www.kontorsyd.dk/da kan man vælge mellem mere end 70.000 varer, hvor vi har alt fra kaffemælk til storformatprintere. Det bliver rigtig godt for vores kunder, som får helt nye muligheder med flere varer og flere varegrupper, når de skal købe ind til kontoret. Vores kolleger fra Sønderborg har hjulpet os med en god og glidende overgang til blandt andet nyt kassesystem, som giver en hurtigere ekspedition og et bedre overblik for både os vores kunder, forsætter Peter Engsig.

Personalet på Maigårdsvej glæder sig til at vise, hvad de kan under nyt navn og nye farver.

Man vil fortsat møde det samme imødekommende personale med den samme professionelle tilgang til vores lokalkunder i Frederikshavn, og jeg vil opfordre til, at man følger os på Facebook, hvor vi skruer op for aktiviteten med konkurrencer, skarpe tilbud og mange andre spændende tiltag, siger Peter Engsig.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...