Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.01.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

REMA 1000-butik ved stationen får ny købmand

Søren Nicolaisen bor i Hjørring. Han har i de seneste tre måneder været i oplæring i butikken i Frederikshavn.
Tirsdag 14. januar kommer der nye købmandskræfter i REMA 1000 på Kragholmen 3 i Frederikshavn. Søren Lund Nicolaisen overtager butikken, og det er en spændt kommende købmand, der er klar til at tage stafetten.

 

Efter en karriere i Salling Group, og senest som underviser ved Detail Division i Grenaa, er Søren Lund Nicolaisen nu klar til at iklæde sig REMA 1000-skjorten i sin nye stilling som købmand i Frederikshavn. Det er REMA 1000 ved Frederikshavn Station, som bliver den købmandens nye tilholdssted i dagligdagen, og det var jobbet som underviser, der gav inspirationen til købmandslivet.

- Jeg har i det seneste år fungeret som underviser ved Detail Divisionen, hvor jeg fik mulighed for at lave nogle undervisningsforløb med elever fra REMA 1000. Det var spændende at høre, hvad deres butiksbaggrund var, og princippet med frihed under ansvar var tiltalende for mig, så jeg greb chancen om at blive købmand, da jeg fik den, fortæller Søren Nicolaisen.

Sammen med hustruen Helle, og parrets to børn bor Søren Nicolaisen i Hjørring, så det bliver en kortere transporttid end køreturen til Grenaa.

Den kommende købmand har i de seneste tre måneder været i oplæring i butikken hos den nuværende købmand Flemming Pedersen, der stopper i Frederikshavn, for at overtage en ny REMA 1000 butik senere i 2020. Og oplæringsperioden har kun gjort, at Søren Nicolaisen glæder sig endnu mere til at tiltræde som købmand.

- Det bliver spændende at møde kunderne i butikken, og jeg kommer til at fortsætte butikkens gode kundeservice som en vigtig del af dagligdagen. Derudover så skal vi udvikle endnu mere på vores ferskvareprofil. Jeg tilpasser løbende, jo mere jeg lærer om mine kunder, men jeg kan garantere, at vi gør vores til, at man altid kan få det, man skal have, lyder det fra Søren Nicolaisen.

Butikkens åbningstider vil fortsat være kl. 7.00-21.00 alle ugens dage.

 

BillederTilføj billede


FOTO: REMA 1000

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close