Gå til hoved-indhold
10 september. 2023

Særligt tilbud på privatleasing i september - og spar 40.000 på elbil

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

I september har Nissan og Helge Andersen A/S på Toftegårdsvej i Frederikshavn et særligt tilbud på privatleasing. Du kan spare 450 kroner om måneden ved privatleasing af enten Nissan Juke, Qashqai eller X-Trail. Men det stopper ikke her. Det er lykkedes at få et særligt parti af den populære Nissan Ariya-elbil, hvor der kan spares 40.000 kroner. Modellen er dog uden 22 kW onboard lader.

- Nissan opfandt i sin tid crossover-segmentet med dansker-darlingen Qashqai. Udvalget blev efterfølgende fuldendt med bybilen Juke og den større luksusmodel X-Trail. I denne måned er der særlige tilbud på privatleasing på alle tre modeller. Tilbuddet gælder udelukkende lagerbiler, og levering skal ske i september 2023, fortæller bilhandler Helge Andersen.

Det særlige privatleasing tilbud fås stadig med nul kroner i udbetaling. I september kan Nissan Qashqai privatleases fra 3.545 kroner/måned, Nissan Juke koster fra 2.945 kroner/måned og Nissan X-Trail fra 5.045 kroner/måned. Alle ovennævnte priser er for 12 måneders privatleasing af lagerbiler med 15.000 km, nul kroner i udbetaling og levering i september 2023.

- Nissan udsalget stopper ikke her. Der er lykkedes at få et særligt parti af Nissan Ariya med Advance udstyr med en pris fra 309.900 kroner. Modellen er dog uden 22 kW onboard lader, der ellers er standard i alle Nissan Ariya. Kan man leve med lidt længere opladningstid, kan der spares 40.000 kroner i forhold til normalprisen. I stedet for 22 kW har den særlige model en 3,6 kW onboard lader. Men har man en lader ved hjemmet, er det sjældent en udfordring, og det er stadig muligt at lynlade med 130 kW, siger Helge Andersen.

Nissan Ariya Advance har alt sikkerhedsudstyr, der har sikret de fem stjerner i EuroNCAP. Herudover kommer et væld af komfortudstyr som to 12,3” digitale skærme med swipe funktion, 360 grader kamera rundt om bilen, opvarmet forrude, elektrisk og håndfri åbning af bagklap, trådløs opladning af smartphone nøglefri betjening, adaptiv fartpilot (ICC), Intelligent vognbane-assistent (LKA), trådløs Apple CarPlay og kablet Android Auto, navigation samt LED tågelygter foran, LED for- og baglygter med fuldautomatisk fjernlys.

- Det er lykkedes at få i alt 35 af de særlige Nissan Ariya og levering vil ske i september/oktober. Tilbuddet gælder udelukkende dette parti, så længe lager haves, siger Helge Andersen.

Se alle priser, udstyr og tekniske specifikationer på www.nissan.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...