Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.01.2021 | Af: Marcus Linkhorst

SEIF løber hver for sig og dyster om gavekort og øl

COVID-19 har sat seriefodbolden på pause, men et nyt initiativ hos SEIF Fodbold holder formen vedlige for senior-holdene.

 

Holdene i SEIF Fodbold kan, som mange andre, ikke træne for tiden, og det vides ikke, hvornår sæsonen og træningen kan begynde for landets seriehold. Derfor har SEIF Fodbold lavet et initiativ, så de holder de mange spillere i form i pausen.

De har nemlig lavet en løbekonkurrence, hvor alle spillere løbere mindst to gange om ugen. Og det er en stor succes. 26 deltagere og 569 kilometer fra mandag til søndag middag.

Og det glæder trænerteamet, at så mange holder formen vedlige i en ukendt situation.

- Det er vi naturligvis glade for at se. Vi vil gerne være klar til opstart, hvis den pludselig kommer, så det dejligt at se, at spillerne gør en indsats trods corona, der har sat en stopper for træning, siger serie 2-træner Kenneth Blaameier.

Ud over at holde formen vedlige er der også tre gevinster sat på højkant. Førstepladsen vinder 1.000 kroner til Sport 24, andenpladsen vinder 500 til Sport 24 og tredjepladsen vinder en kasse øl. Der vil samtidig være fællesspisning på Bones, når COVID-19 tillader det.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close