Gå til hoved-indhold
15. maj 2024 - kl. 00.05

Sportscenter Nord skyder sommeren i gang med flere nye hold

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Der har været fuld knald på i weekenden i Sportscenter Nord i Frederikshavn. Fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag var 11 instruktører på kursus. DGI stod for kurset, og Sportscenter Nord havde selv syv instruktører med. De skulle alle blive klogere og dygtigere til funktionel træning.

Samtidig med kurset blev Sportscenter Nords nye udetræningsområde indviet. Med hjælp fra Nordea Fonden og DGI Foreningspuljen har centret mellem Arena Nord og Nordstjerneskolen fået mulighed for at lave et fedt udetræningsområde.

- Nu er det testet og godkendt, og vi kan ikke vente med at få det taget i brug på vores forskellige hold, siger daglig leder Susanne Christensen.

Stina Troldborg, instruktør på Sportscenter Nords kronikerhold, og Tobias Bang, instruktør på bokseholdet, deltog på weekendens kursus og fik masser af ny inspiration til deres hold.

Johnny Kure, som selv løber meget og gerne ultraløb, er tæt på at være færdig med DGI's løbetræneruddannelse. Med den og weekendens kursus starter han et løbehold i Sportscenter Nord.

- Det bliver ikke et løbehold, hvor man løber sammen, men et hold, hvor der trænes skadesforebyggende træning og øvelser og teknikker, som gør dig bedre/hurtigere i dit løb. Med alle de løbere vi har i Frederikshavn, kan det kun blive en succes, mener Susanne Christensen.

To instruktører i fitnessafdelingen Nicolai Phillipsen og Katrine Lyngby deltog også i  kurset, og de kan nu hjælpe medlemmerne endnu bedre, når der skal laves personlige programmer.

Christian Marx Thomsen og Christian Møller Sørensen vil gerne have flere mænd i gang med holdtræning. Derfor prøver Sportscenter Nord et hold kun for mænd. Holdet vil køre udenfor hele tiden, og instruktørerne bliver Christian, Christian og Nicolai.

- Så kære mænd, hank op i hinanden, naboen eller kollegaen og kom og vær med. Alle kan være med. Også selv om man ikke har prøvet det før. Øvelserne kan skaleres ned, så både begyndere og øvet kan være med. Man starter hver især der, hvor man er, lover Susanne Christensen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...