Gå til hoved-indhold
13 september. 2023

Stor socialdemokratisk bekymring for fremtidens velfærd

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Karsten Thomsen og Gitte Kiilerich har skrevet dette indlæg, hvoraf det fremgår, at den socialdemokratiske byrådsgruppe er meget bekymret for fremtidens velfærd.

 

Mandag 11. september var den socialdemokratiske byrådsgruppe samlet til møde med folketingsmedlem Birgitte Vind, indenrigs- og kommunalordfører for socialdemokratiet. Formålet med mødet var, at regeringsgrundlaget blev gennemgået, og derefter var der dialog.

De helt aktuelle emner, der blev diskuteret, var velfærd i fremtiden. Hvordan sikrer vi en værdig ældrepleje, gode skoler, psykiatrien, familieområdet, bosætning med videre?

Dialogen var god. Mange forskellige synspunkter og synsvinkler på velfærd i fremtiden set fra en kommunalpolitikers ståsted blev drøftet og ikke mindst luftet, og Birgitte Vind fik rygsækken fyldt op med vores synspunkter, som hun herefter kan vende med de øvrige socialdemokrater i Folketinget.

Der skal ikke herske den mindste tvivl om, at med alle de eksempler, der kom i løbet af vores møde, understregede en samlet socialdemokratisk byrådsgruppe meget tydeligt og klart, at der er en meget stor bekymring for, hvordan fremtidens velfærd vil blive.

Den retning, vi ønsker på fremtidens velfærd, og de bekymringer, der kom fra den socialdemokratiske byrådsgruppe, har borgmester Birgit S. Hansen også peget på tidligere i et læserbrev i den landsdækkende presse. Her har hun givet udtryk for de samme bekymringer for den fremtid, vi ser ind i.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...