Gå til hoved-indhold
20 november. 2023

Thomas Søndergaard om seks sejre i træk: Det er næsten som en drøm

  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

- Det er næsten som en drøm, smilte Frederikshavn White Hawks' Thomas Søndergaard efter mandagens 5-2-sejr over Rødovre Mighty Bulls.

Det var sjette sejr på stribe til høgene, som lige nu er Metal Ligaens mest formstærke hold vurderet ud fra de seneste fem kampe. Med sejren over Rødovre i bundopgøret avancerede White Hawks til ottendepladsen, bare seks point efter Rungsted og Esbjerg på femte- og sjettepladsen.

- Det er klart, at vi hele tiden kigger fremad, men vi tænker på os selv og tager én kamp ad gangen, siger Thomas Søndergaard.

Han scorede målet til 3-0 mod Rødovre. Det var tredje kamp i træk, at den 30-årige forward kom på måltavlen. Han trives tydeligvis fint i andenkæden sammen med Todd Winder og Sebastian Brinkman.

- Det gør jeg også. Vi snakker meget om, hvordan vi skal blive bedre derinde og finde de små pasninger, der gør, at vi kan spille os ud af en svær situation og ikke mindst få lagt nogle pucke på mål, så vi i sidste ende kan score nogle kasser, fortæller Thomas Søndergaard.

De tre forwards i andenkæden er noteret for 24 point i de seneste seks kampe, mens førstekædens angribere har lavet 22 point. De to kæder har spillet sammen uden ændringer siden det forsmædelige 2-9-nederlag i Aalborg. Det virker tydeligvis. Førstekæden består af Christopher Frederiksen, Robin Johansson og Mikkel Bertelsen.

- Efter Aalborg-kampen lavede vi nogle andre ændringer, end vi har prøvet tidligere i sæsonen, og det har givet pote. Vi har ligesom fundet vores stil, og det har nu fungeret i seks kampe, konstaterer Thomas Søndergaard.

I videoen kan du høre, hvordan han vurderer holdets indsats over 60 minutter mod Rødovre.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...