Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

To dødsfald i Sæby er fortsat et mysterium

Der kan gå flere uger, inden politiet har et svar på, hvad de to personer døde af. Foto: Per Frank Paulsen, TV2 Nord
Nordjyllands Politi kender stadig ikke svaret på, hvad de to personer, som tirsdag ved aftenstid blev fundet døde i en villa i Sæby, er døde af.

 

De to personer - en kvinde i 50'erne og en mand på 75 år - blev onsdag obduceret. Nordjyllands Politi havde håbet, at det kunne give dem årsagen til dødsfaldene, som de betegner som mistænkelige, men politiet er stadig på bar bund, oplyser TV2 Nord.

De to personer blev fundet døde i en villa i Sæby tirsdag kl. 17.30 af en pårørende, og politiets kriminalteknikere og retslæger foretog tirsdag aften og det meste af natten til onsdag en række undersøgelser i huset for at klarlægge, hvad der var gået forud for dødsfaldene og for at finde årsagen til, at kvinden og manden var døde.

Trods den omfattende efterforskning har politiet ikke kunne klarlægge en dødsårsag eller hverken bekræfte eller udelukke, at der var foregået en forbrydelse.

Således forklarede efterforskningslederen onsdag, at politiet holdt alle muligheder åbne, og da obduktionsrapporten ikke giver svar på dødsårsagen, så skal der foretages yderligere prøver og undersøgelser for at fastslå dødsårsagen.

- Der skal laves prøver, så vi kan se om det er pille-indtag kombineret med alkohol, som er årsagen, siger efterforskningslederen ved Nordjyllands Politi, vicepolitiinspektør Frank Olsen til TV2 Nord.

Der kan gå flere uger, inden politiet har et svar på, hvad de to personer døde af.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Per Frank Paulsen, TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close