Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Tove fik DHF's sølvnål - to nye æresmedlemmer i FfI

Per Larsen og Hans Jørn Rømer blev udnævnt til æresmedlemmer, og Tove Malmberg modtog ærestegnet DHF's sølvnål.
Tove Malmberg modtog DHF's sølvnål, og Per Larsen og Hans Jørn Rømer blev udnævnt til æresmedlemmer, da FfI Håndbold lørdag fejrede sin 90 års fødselsdag med en reception i Arena Nord.

 

DHF's sølvnål tildeles danske statsborgere som en anerkendelse for en helt særlig eller langvarig indsats til gavn for Dansk Håndbold Forbund. Det er den højeste ære, man kan tildeles, når man ikke arbejder inden for DHF's øverste ledelse. Beslutningen om tildeling af DHF's sølvnål træffes af forbundets bestyrelse.

Det var en synligt berørt Tove Malmberg, som til sin store overraskelse modtog ærestegnet. Hun har uden pauser været aktiv i FfI Håndbold siden 1978. I dag er hun blandt andet træner for klubbens to damehold i serie 2 samt Special Olympics-holdet.

Spar Nord Fonden var repræsenteret ved direktør Morten Kock og Jens Jørgen Calundan, som er bankrådsformand for bankområde Nord. De overrakte FfI 50.000 kroner, som skal bruges på fitness-udstyr.

Formand Peter Laigaard holdt en meget lang, men underholdende jubilæumstale, hvor han for alvor havde dykket dybt i håndboldklubbens scrapbøger. Der var mange sjove billeder, især fra utallige fester i klublokalet ved Idrætshallen. En del medlemmer dansede lystigt på bordene.

Borgmester Birgit S. Hansen var ligeledes tilstede. Hun holdt også en fin tale og havde en venlig hilsen med på vegne af Frederikshavn Kommune.

Efter receptionen spillede både Elitesport Vendsyssel og Vendsyssel Håndbold hjemme i Idrætshallen i henholdsvis mændenes og kvinderns 1. division. Begge hold vandt.

Om aftenen var alle FfI-foreninger inviteret til jubilæumsfest i Arena Nord. Der er fire klubber tilbage under FfI-logoet, og de (håndbold, fodbold, brydning og gymnastik) fik hver overrakt 5.000 kroner af FfI's Venner.

Den dobbelte OL-guldvinder Lotte Kiærskou blev kaldt op på scenen af direktør Per Malmberg, Arena Nord. Hun satte sit håndaftryk i et stykke ler og bliver nu en del af Arena Nords Hall of Fame.

 

BillederTilføj billede


FOTO: FfI Håndbold

FOTO: FfI Håndbold

FOTO: FfI Håndbold

FOTO: FfI Håndbold

FOTO: FfI Håndbold

FOTO: FfI Håndbold

FOTO: FfI Håndbold

FOTO: FfI Håndbold

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close