Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel Håndbold skuffer i Roskilde

Christina Pedersen og Sara Madsen (de to spillere til venstre) scorede tilsammen 20 mål i Roskilde. Foto: Kim Thomsen
Vendsyssel Håndbolds liganedrykkere har en placering i top 4 som målsætning i denne sæson. Tre point i sæsonens første fire kampe må derfor betegnes som en stor skuffelse, da Vendsyssel har haft et på papiret overkommeligt åbningsprogram.

 

Lørdag eftermiddag tabte Oli Kecmans tropper med 30-33 i udekampen mod Roskilde Håndbold.

Hjemmeholdet scorede fire mål på lidt over tre minutter og gik fra 2-2 til 6-2. Den udvikling udløste prompte en timeout hos Vendsyssel, som kæmpede sig flot tilbage og fik kontakt ved stillingen 10-10 efter 17 minutter. Altså en målrig åbning på kampen.

Roskilde førte 18-16 efter første halvleg og de hvidblusede sjællændere begyndte som lyn og torden i anden halvleg, hvor de bragte sig foran med 23-16 på syv minutter.

Herefter var det opad bakke for gæsterne, som dog ikke gav op. Efter 44 minutter førte Roskilde kun med 24-21, men nærmere kom gæsterne ikke. Sara Madsen reducerede til 29-32 med to et halvt minut igen. Roskilde afgjorde herefter kampen definitivt med en scoring i det næste angreb.

Kæmpesejren over Lyngby i sæsonpremieren er nu blevet fulgt op af et skuffende nederlag til AGF, en ærgerlig pointdeling mod DHG, som udlignede få sekunder før tid og altså et nederlag i Roskilde.

Vendsyssels mål i Roskilde:
Christina Pedersen 11
Sara Madsen 9
Sofie Sletskov 2
Rikke Dahl 2
Marita Mortensen 2
Christina Hansen 2
Mathilde Hald 1
Mette Brandt 1
Sofie Lassen 1

Vendsyssels næste kamp er lørdag 16. oktober i Idrætshallen i Frederikshavn mod Hadsten.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kim Thomsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close