Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.12.2021 | Af: Michael Frederiksen

Årets mest læste artikler: Bang skød med skarpt

I dag er vi nået til nr. 25 til 50, når det gælder listen med årets mest læste artikler på Kanal Frederikshavn.

 

I april fortalte vi historien om, at Gærum Auto har en Lamborghini Huracan Avio, der kun er lavet 250 eksemplarer af. Bilen er armygrøn, har 610 hestekræfter og kan køre op til 335 kilometer i timen.

- Der er kun fire til salg i Europa. En i Gærum, en i Tjekkiet, en i Tyskland og en i England, hvor rattet sidder i den forkerte side. Vores er den billigste, smiler Jonas Schou fra Gærum Auto.

Det er årets 50. mest læst artikel.

Vi fortsætter til plads nr. 47.

20. maj kunne vi fortælle, at bowlingcentret i Skippergade i Frederikshavn genåbner med nye ejere, "nyt" navn, nye bowlingmaskiner og med flere andre nye tiltag, blandt andet livemusik og shuffleboard. Per Buhelt og Egon Olesen stod bag genåbningen.

En plads højere oppe på listen kommer denne artikel fra 29. april.

Løvbjerg - Danmarks største familieejet supermarkedskæde - åbner i foråret 2022 i helt nye lokaler i Frederikshavn. Løvbjerg bliver nabo til MENY på H.C. Ørsteds Vej med facade ud mod Hjørringvej.

De to svenske statsborgere, der var sigtet for i maj 2020 at skyde og brænde den 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen ihjel på en landejendom ved Nielstrup, var stærkt bevæbnede. Det fremgår af anklageskriftet, som TV2 Nord er kommet i besiddelse af. Især den ene mand lå inde med et våbenarsenal af de helt store. Han tegner sig for langt størstedelen af de angivne våben.

Denne artikel indtager en placering som nr. 44.

På 38. pladsen kommer denne artikel.

Christian Bang skyder med skarpt mod Frederikshavn Kommune og er med øjeblikkelig virkning stoppet som formand for SEIF Håndbold og den selvejende institution Bannerslund Idræts- og Aktivitetscenter.

- I forbindelse med vores overtagelse af Bannerslundhallen har jeg desværre oplevet en arrogance, inkompetence og manglende dialog fra forvaltningen i Frederikshavn Kommune, udtalte Christian Bang 6. februar.

Året har også budt på flere vanvidsbilister. Det fortalte vi blandt andet i denne artikel 20. juli, nr. 37 på listen.

En 48-årig mand fra Vejle mister med stor sandsynlighed sin Mercedes Benz efter at have kørt alt for stærkt på Europavej lige syd for Frederikshavn. Manden kørte i nordlig retning mellem Vangen og Frederikshavn, og politiets lasermåling viste, at han kørte 179 km/t på en strækning, hvor der er en hastighedsgrænse på 80 km/t.

På 36. pladsen kommer denne artikel fra 7. februar.

Nordjyllands Politi bekræfter søndag aften, at politiet har indledt en nærmere efterforskning af en sag, hvor en 10-årig dreng søndag eftermiddag blev bortført fra en have på Pallesvej i Frederikshavn.

- Vi kan bekræfte, at vi i eftermiddag modtog en anmeldelse om, at en dreng fra en villahave på Pallesvej i Frederikshavn af en ukendt fremmed person blev båret ud af haven, og kort efter blev drengen sat ned på Søndergade, hvorpå drengen selv vendte hjem, skriver Nordjyllands Politi på Twitter.

Nr. 34 på årets liste:

I august druknede en 41-årig mand på Hotel Viking i Sæby. Hvad der skulle være en afslappet afslutning på et kursusforløb med arbejdspladsen, endte onsdag i en tragedie for en 41-årig mand, bekræftede hotellets direktør, Brian Fabricius.

Byrådsmedlem Jens Hedegaard Kristensen, Haldbjerg/Vangen, fik natten til 28. januar 2021 fred efter lang tids sygdom. Borgmester Birgit S. Hansens mindeord placerer sig som nr. 32.

Midt i juli kunne vi fortælle, at Cantona Holding A/S i Sæby er under konkurs. Virksomheden har siden 2014 været inde i en eksplosiv vækst, og i januar 2020 blev virksomheden kåret som Årets Iværksættervirksomhed i Frederikshavn Kommune.

Nr. 28 på listen er denne artikel fra 7. april:

Onsdag aften skete der en kraftig eksplosion i en lejlighed på anden sal på Provst Dreslers Vej 10 i Frederikshavn. Bortset fra badeværelset er alle vinduer blæst ud. Et stort vinduesparti i stuen er rykket ud af vinduesrammen. Beboeren befandt sig bag en mur i køkkenet, da eksplosionen skete. Hun er nu kørt på sygehuset til observation. Kvinden var alene i lejligheden. Hendes mand var på arbejde.

Nr. 26 på listen er artiklen om byggematadoren Jesper Skovsgaard, der flytter fra Hasseris i Aalborg til Solsbækvej i Sæby, hvor han planlægger at opføre en villa på mindst 625 kvadratmeter.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close