Gå til hoved-indhold
12 februar. 2024

Forandringsledelse udbydes for første gang i Frederikshavn

  • 1 af 1
    Håndteringen af forandringer er en af de absolut vigtigste ledelsesdiscipliner og afgørende for succes eller fiasko.
Af: Michael Frederiksen

Nu har du mulighed for at tage akademifaget Forandringsledelse lokalt i Frederikshavn, når det mandag 4. marts begynder på Frederikshavn Handelsskole i samarbejde med UCN Act2Learn.

Et nyt modul er tilføjet porteføljen af akademimoduler inden for ledelse, som kan tages lokalt på Frederikshavn Handelsskole. Efter efterspørgsel fra flere deltagere på akademimodulerne udbydes nu Forandringsledelse med start 4. marts i samarbejde med UCN Act2Learn.

- Vi er hele tiden i dialog med de lokale virksomheder om deres behov for efteruddannelse og opkvalificering. Det er både i form af skræddersyede løsninger til enkeltvirksomheder samt at starte et nyt modul som forandringsledelse, når vi får ønske om det fra erhvervet, siger Brian Andersson, direktør på Frederikshavn Handelsskole.

Forandringsledelse er for alle nuværende og kommende ledere - samt uformelle ledere, der via deres rolle som for eksempel tillidsrepræsentant (TR) eller lignende er involveret i forandringsprocesser.

Forandringer er svære - og med ny teknologi, øget tidspres og større kompleksitet i forandringer kan det være en udfordring at bevare overblikket, når bølgerne går højt. Håndteringen af forandringer er en af de absolut vigtigste ledelsesdiscipliner og afgørende for succes eller fiasko. Desværre bliver den menneskelige faktor alt for ofte undervurderet og resulterer i, at medarbejdere og organisation ikke flytter sig i den rigtige retning, og de ønskede forandringer løber ud i sandet.

På Forandringsledelse bliver deltagerne klogere på de mange elementer, der er i spil, når forandringer udfoldes. Man får et indblik i, hvordan vi mennesker reagerer, når vi forholder os til ændringer og skift. Og deltagerne får konkrete redskaber til, hvordan de kan analysere sammenhængen mellem situation, forventninger og behovet for ændringer samt vurdere, hvilke konkrete forandringstiltag der er relevante for at skabe en konstruktiv forandringsproces.

Onsdag 3. april begynder to andre moduler inden for ledelse på Frederikshavn Handelsskole: Human ressource management og Organisation & arbejdspsykologi.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...