Gå til hoved-indhold
10. april 2024 - kl. 00.04

June Menne til Venstre: - Stå nu ved, at I ikke har tillid til Peter Laigaard

  • 1 af 1
Af  June Menne

Byrådsmedlem June Menne (A) har skrevet dette indlæg: Der har været så mange postulater i luften om, at Venstre ikke har tillid til Peter Laigaard (formand for Kultur- og Fritidsudvalget, red.). Nu har jeg bedt om at se det referat, hvor Venstre skriver, de ikke har tillid til Peter Laigaard.

Det er da helt i orden, at Venstre kæmper og kommer med postulater, men de skal ikke snige udenom, at de har skrevet, de ikke har tillid til Peter.

Svesken på disken, vi må forholde os til referatet, hvor det sort på hvidt skrives, at de ikke har tillid til Peter.

Citat fra referat, som er godkendt af Venstre: "Jan (Bjeldbak, red.) og Lone (Haugaard, red.) oplyser på mødet, at de ønsker at drøfte de politiske konsekvenser af sagen. De har ikke tillid til PL, som formand for KFU på baggrund af hans ageren i den konkrete sag."

Vi har da ikke i A-gruppen en mening, om V og C samarbejder, men vi har en mening om, når nogle ikke har tillid til Peter, og ja så snakker vi da ærligt om det i A-gruppen i udvalget.

Man kan blive helt nervøs, når de benægter.

Det er ok, hvis Venstre ikke har tillid til Peter, men hvis de så benægter det bagefter, så bliver det op ad bakke med sandheden.

I al beskedenhed. Bordet fanger, og uanset hvor mange gange Venstre skriver på Kanalen, at de ikke kommer med mistillidsvotum til Peter, så er det altså det samme bare sagt med forskellige ord, så når de siger, at de ikke har tillid til Peter, burde de stå ved det istedet for at fjerne fokus.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...